Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kiakadt a fatasy háttérképemen amin egy legnég öltözött tündérlány ül egy lovon. Rám fogta, hogy akkor biztos vonzódom a csajokhoz is.26 évesen nem gyerekes ez egy kicsit?
Nemááááá! Ezen? Ezen teljesen felesleges volt neki. :)
Amúgy én is akadtam már ki hátteren, de az nem fantazi volt. Azért akadtam én akkor ki, mert rájöttem hogy a hátam mögött udvarolgatott más lányoknak akik hú de szépek voltak még mint kiderült fotókat is gyűjtött róluk a kapcsolatunk alatt. Rólam egy képe nem volt a gépén, de mindenki másról... S akkor még volt pofája a hátterének is csajt betenni, mily meglepő hát egyszer sem engem, igaz nem civil nőt tett ki, de akkor már nem érdekelt az sem csak maga a tény, hogy ez is nő de nem én. Jogosnak éreztem a kiakadást.
Áhááá, most lebuktál, szóval a lovakhoz is vonzódsz, nem elég, hogy leszbikus vagy. Egy időben egy Barcelona csapatkép volt a hátterem...b@szki lehet, hogy látens buza vagyok!!!
Viccet féretéve a barátod egy kretén, ha ebből az jön le neki, hogy a lányokhoz is vonzódsz.
13-as :DDDDDD
én speciel örülnék egy biszexnek :D
A kép valóbban erotikus, de ez is olyan dolog, hogy aki vonzódik az ilyesmihez, annak izgató, aki nem, annak meg csak egy kép. A férfiakat kicsit jobban ránevelik arra, hogy utálják a saját nemük testét, mert azt nézegetni egyenlő a homoszexualitással. Ez persze baromság, mert az egész agyban dől el, csak abba meg ő nem lát bele.
Ezt igazából annyival le lehetett volna tudni, hogy hagy tudjad már te, hogy kihez vonzódsz. Ennyi.
Mondjuk az is fontos, hogy milyen hangnemben mondta mindezt.
A fantasy-t meg magyarul is így írjuk, mert szakkifejezés, egy műfajnév. Ahogy a sci-fi-t sem írja az ember szifinek. Ha már minden áron át akarnád írni akkkor fentezi lenne, de ezt szerintem semmiféle helyesírási bizottság nem venné komolyan.
Nem "poénból" akadt ki...Komoly hiszti volt belőle.
Na igen a focicsapatos háttér jó hasonlat.Akkor azok a srácok akiknek ilyen kép van kinn b.zik?!?!
Nekem ez egy kép és kész.Van akinek teszik van akinek nem,az szubjektív.Amúgy van egy barátnőm aki képzőre jár , aktokat fest...És nem lezbi!És a barátja se gondolja emiatt,hogy az lenne...
„ez a kép ronda. tuti nem járnék olyan lánnyal, akinek ilyen rossz az ízlése. a hapsikád meg egy idióta.”
A finn művésznő (Kirsi Salonen)képeire sok mindent lehet mondani, de hogy ronda, azt azért nem. Sok képét ismerem, de egyiket sem tartom csúfnak, ízléstelennek, taszítónak. Ezt úgy írom, hogy tőlem idegen ez a világ. Bár nekem is van Vacom táblám, csak én nem tudok vele mit kezdeni. Ő igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!