Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom játékfüggő, most mit tegyek? (bővebben lent! )
A problémám az, hogy a fiúm folyton játszik az interneten egy játékkal. Többször is volt az, hogy megbeszéltünk hogy megyünk valahová, és utána lemondta, mert hogy most neki ott kell lennie a pártkongresszuson (a játékban van ilyen pff). A játék neve Erepublik, nem tudom, hogy ismertek-e. Olyan is van, hogy náluk vagyok, és ott ül a gép előtt, én meg fekszem az ágyában. Állandóan könyörögni kell neki, hogy hagyja már abba.
A játékról annyit, hogy én is fent vagyok rajta, persze az ő kérésére, és még nekem is tetszik, de ez már túlzás. Nem is kellene folyton azon lennie, mert néhány perc alatt el lehet intézni mindent, de folyton lefoglalja magát ott valamivel. Utána, ha ráveszem, hogy törődjön velem, sokszor néhány perc múlva, eszébe jut valami, és otthagy, pl. hogy feltöltse nyersanyaggal a cégeit vagy valami más miatt.
Szerintetek mit tegyek? Nem akarom elhagyni, mert szeretem :( Van rá esély, hogy kinő belőle? Én 17 éves vagyok, ő meg 19.
Megnéztem a játékot, és nem értem, hogy lehet valaki ettől függő :D. Körökre osztott cucc. Olyas mi mint a hódító.
Dehogy körökre osztott.. :D Egy nap két perc alatt lelehet rendezni, de akár egész nap is lehet vele játszani :) ha akarod függő leszel, ha nem nem.
Az eRepublikot lehet ugy jatszani, hogy az ember nem lesz töle függö. En tenyleg komolyan veszem a jatekot, cegeim vannak, politizalok, ujsagot irok, katonaskodom, reszt veszek a közösseg eleteben IRC-n es elö talalkozokon egyarant, de ettöl meg van RL eletem is. Van, hogy egesz nap nem lepek be.
Nezzetek meg es probaljatok ki: [link]
Mikrobi, téged is látni itt ? :D
Ha valaki Erepublikon fontos pozíciót tölt be, az bizony kemény elfoglaltságot jelent,de ezeket általában lemondják IRL-re hivatkozva.
Csak azt tudom mondani amit a többiek:vagy a game vagy te.De előbb-utóbb úgyis megunja.
A játékról info:
www.csakon88.tar.hu
Döntsétek el, hogy mi a jobb!
Szerintem nagyon jó játék. Tényleg el lehet vele órákat is tölteni, de néhány perc is elég, ha valaki nem akar nagyon belemélyedni.
Próbáljátok ki:
Ha segítség kell írjatok.
Az én párom is mondható "függőnek", de nem olyan mértékben h engem elhanyagoljon, azt úgysem hagyom. Mellesleg én is imádok azon a játékon játszani amivel ő, szóval mi ketten függünk vhogy. Engem nem zavar a játékmániája mert nekem dettó az van.
21/L, 21/F
Azért a kockaság != számítógépen lógással
Én is sokat vagyok gépnél, de ha lenne csajom, azt hiszem nem tudnám hogy mi az a gép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!