Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki árulja már el mi az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki árulja már el mi az a barátzóna?

Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 21:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
Egy pasi és a nő,a nő a pasit többnyire lelki szemetsnek használja de a férfi többet akar tőle..de a nő csak barátként néz rá és nem úgy mint akivel dugna is esetleg.Néha kiönti neki a lelki szemetét hogy hány pasi b@szta át és hasonlű dolgok.
2012. dec. 13. 22:01
 12/23 anonim ***** válasza:

ma 22:01

Normális válaszokat kaptál...

2012. dec. 13. 22:02
 13/23 anonim ***** válasza:
68%
az egy idióta kifejezés amit idióta 10 éves p*csák használnak
2012. dec. 13. 22:02
 14/23 anonim ***** válasza:
48%

Főleg hímnemű homo sapiensek szájából ismeretem eme kifejezés. Akkor használják, amikor egy nőstény megsérti a nemlétezű férfiúi büszkeségüket azzal, hogy nem fogadja el maga mellé férfiként, nem jön vele össze, viszont barátként szívesen foglalkozik vele. A sértett hím kitalálta, hogy ez igaziból egy gonosz kifogás, sőt már kész összeesküvés a nők részéről. Szóval elvileg minden nőstény környékén van egy zóna, ahol bétától omegáig kegyetlen módon felhalmozza a hímeket.

Néha hölgyek szájából is hallani ezt a kifejezést, de ott már tényleg nagy a probléma.

2012. dec. 13. 22:03
 15/23 anonim ***** válasza:
Áhhh... ettől egyszerűbb. Ha benne vagy, akkor te egy remek pasi vagy akivel lehet dumálni, s szépeket mondasz neki, ami jólesik, de ............... SOHASEM dugna veled, ám a legtöbb egyéb pasival igen. S az se baj ha neki az átveri.
2012. dec. 13. 22:03
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha 30 feletti vagy, akkor hagyjuk a mellébeszélést:

Olyan ellenkező nemű ember, akit bár szeretnél, de soha nem fogsz meztelenül látni.

Na, neki a barátzónájában vagy.

2012. dec. 13. 22:04
 17/23 anonim ***** válasza:

Egy a lényeg!Legyél mindig kicsit távolságtartó,néha nézd meg más csajok seg.gét..néha legyél kicsit bunkó és így soha nem fogsz bartzónába kerülni azt garantálom.És ezt tapasztalatból mondom!Amelyik csajjal kedves voltam és normális,fogalkoztam vele ott pár pillanat alatt bele is kerültem a barátzónába.Ha egy nő bejön neked és meg akarod dugni akkor soha ne kedveskedjél neki túlzottan mert pillanatok alatt csak egy kis cuki pofa leszel a szeméban akivel soha nem fogsz dugni..ez tapasztalat.Nekem bevállt a teknika!

27/F

2012. dec. 13. 22:10
 18/23 anonim ***** válasza:

A barátzóna egy kifejezés azokra a férfiakra, akik egy nő ismerőseit, haverjait, barátait alkotják, de nem többet. Irántuk sosem érez többet szeretetnél és tiszteletnél vagyis sem szerelmet, sem szexuális vonzódást, vágyat. Ők olyanok a lány számára, mintha a barátnői lennének, csak hímneműként, ugyanis nem képes rájuk férfiként tekinteni.

A barátzónába kerülni nem nehéz, elég hozzá, ha nem közelítünk a lányhoz szexuálisan. Ez alatt értjük nem csupán a nyers közeledést, hanem a finomabb, verbális (szexualitással kapcsolatos, arra utaló beszéd, amellyel tudat alatt érzékelteted vele, hogy nőként kell), valamint testi érintések, finoman és pillanatokra megtörténő mozdulatok, amelyek szintén ugyanezt a célt szolgálják. Valamint, ha maga a személyünk, karakterünk, kisugárzásunk nem ébreszt fel a lányban belül semmit.

A barátzóna sok esetben végleges, azonban nem egy kőbe vésett törvény és lehetséges a kitörés belőle. Ehhez azonban nagymértékű önvizsgálat, gyökeres változás, önbizalom és a korábbi viselkedésünk erőteljes megváltoztatása szükséges; azért, hogy a lány megérezze, a korábbi "barátnőből" "igazi férfivá" változtál át.

Már több példát is hallottam erre, tehát időről időre meg szokott történni.

Remélem, kielégítő magyarázattal szolgáltam a számodra!

2012. dec. 13. 22:17
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
"barátzóna" sztem nincsen. ez a kreált fogalom, a barátság fogalmának megcsúfolása. A barát az barát...olyan mint egy jó testvér, és ha valaki "kineveződik" annak, akkor azt nem valami vigaszajándékként kéne felfogni. Ha pedig csak vigaszajándékként fogod fel, akkor nem valószínű, hogy tudsz örülni a másik fél baráti közeledésének, és ha az egyik fél nem tud örülni a másiknak akkor az nem barátság, hanem 1 szar.de a f*sz tudja...fáradt vagyok már ehhez.
2012. dec. 13. 22:56
 20/23 anonim ***** válasza:
58%
Az egy olyan földrajzi terület,ahol többek között Julianus barát és más természetbarátok is összegyűlnek egy helyen,dumálni meg ilyenek.
2012. dec. 13. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!