Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Delly kérdése:
Január 13. -án jöttünk össze a barátommal, most számoltam, hogy akkor pontosan 336 napja. De ez a 336 nap hány óra?
Figyelt kérdés
Nem kell leszólni,hogy milyen buta vagyok,hogy ezt sem tudom kiszámolni,de közel negyvenfokos lázzal nem tudok gondolkozni..segítsetek pls :/2012. dec. 13. 21:28
12/15 anonim válasza:
gondolom téged nem érint a keretszám csökkentés
13/15 anonim válasza:
40° - lázzal én nem azt számolgatnám, hogy hány órája vagyok együtt a barátommal/b.nőmmel.... főleg nem gyik.-en kérdezném meg x"D
14/15 anonim válasza:
"attól mert kb félholt vagyok jelenpillanat,összekaptam magam kicsit,kézbe vettem egy naptárat,és kiszámoltam.de addig már nem terjedt az energiám,hogy még az órát is kiszámoljam."
Tessék, gyakorlatilag ugyanazt leírta, amit én mondtam, vagyis igazolta a mondandóm valóságtartalmát, és mégis le vagyok szavazva... Homo sapiens sapiens... Érthetetlen egy faj!!!!!!!!!44
15/15 anonim válasza:
ilyen betegen mit keresel a gép előtt? beszippantott a cybergalaxis? pihenj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!