Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy mit érzek? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiu aki nagyon tetszik és nem tudom hogy elmondjam-e.Hasonlítunk egymásra a gondolkodásunk.Nem tudom,hogy hogy reagálná le ha elmondanám neki mit érzek.Félek hogy beégek.Vannak apró jelek tőle,de nem tudom hogy mit tegyek.Sokat gondolok rá és jó lenne vele. Mit tegyek szerintetek???2012. dec. 13. 20:13
2/8 anonim válasza:
Én is így voltam még anno nyáron,elmondtam neki és "kúltúráltan"megmondta hogy nem kellek neki,meg a kor meg a stbstb...be is fejeztem vele...már más valakiért dobog a szívem...:)
3/8 anonim válasza:
Mond el neki. Ha azonos a gondolkodásmódotok akkor főleg nincs mitől tartanod.
6/8 anonim válasza:
nem muszaj "mondani" de lepj batran!:)
korulmenyek? hogy ismerkedtetek meg?
7/8 A kérdező kommentje:
Edzésen ismerkedtem meg vele.
2012. dec. 13. 21:04
8/8 anonim válasza:
ja...nem o vagy; akkor mitbanomen micsinalsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!