Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az ami taszít egy lányon/lá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ami taszít egy lányon/lányban?

Figyelt kérdés
akár külsőleg,akár belsőleg :)
2009. aug. 21. 20:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

Hát ez mindenkinél relatív de őszintén

külsőleg az nem tetszik: ha csúnya az arca és túlsúlyos

belsőleg meg az nem tetszik: ha valaki mindenbe beleköt, sokat beszél, állandóan depis, vagy nem lehet vele semmit megbeszélni, stb. De ez én vagyok...

2009. aug. 21. 20:47
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

külsőleg: ha kövér, ha csúnya az arca, ha ápolatlan, ha büdös XD, ha ribancos kinézetű, ha nagyon nem ad magára

belsőleg: ha nagyképű és azt hiszi hogy minden ő körülötte forog, ha nem őszinte, ha egyfolytában beszél és hülyeségekről.

2009. aug. 21. 20:51
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Egyet értek az előttem szólóval!
2009. aug. 21. 20:55
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
ha igénytelen, ill. nincs önkritikája.
2009. aug. 21. 20:58
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Ha igénytelen, telt vagy kövér, csúnya az arca, nem nőies.

Belsőleg pedig buta, határozatlan.

2009. aug. 21. 20:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
ha büdős azon jőt rőhőgtem de igaz :D :D én pl nem csipem ha vki csak beszél beszél vagy ribanc vagy elvan szálva magátol
2009. aug. 21. 21:05
 7/11 A kérdező kommentje:

nah jókat írtok :)

a büdösön röhögtem xD de elhiszem,senki nem szereti ha a másik büdös.én szerencsére nem vok az,de van olyan akitől el lehet ájulni a suliban,vagy a metrón.

2009. aug. 21. 21:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

külsőleg: büdös, szőrös, kövér, csúnya az arca, k*rvás kinézet én minden más igénytelenség

Belsőleg: játsza az eszét, hazudik

2009. aug. 21. 21:24
 9/11 Voguelilias ***** válasza:
Itt majdnem mindenki felírta, hogy ha van rajta fölösleg. Nem vagyok egy kövér lány de van rajtam fölösleg. Ettől függetlenül lehet valaki nagyon is szép. De hogy a kérdésre is válaszoljak: ha nincs önkritikája és játsza az agyát az gáz szerintem.
2009. aug. 21. 22:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem tetszik, ha egy lány túl vékony. Az ilyen lányokat mindig olyan erőtlennek látom. Az is rossz, ha mindenképpen követni akarja a divatot. Ha megjátssza magát. Ha röhög. Nem nevet, RÖHÖG. Az szerintem nagyon visszataszító..
2009. aug. 22. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!