Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Mi alapján választotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mi alapján választotok párt? 18/L

Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Először testileg, de az nem minden, nagyon sokat számít a belső, így ha testileg nem is jön be 100%ig ha megteccett a belsője még teccik.
2012. dec. 13. 21:01
 12/15 anonim ***** válasza:

ami a kulsot illeti, a szep arcu lanyokat szeretem.a tobbi kulso tenyezo mellekes ha nem tul extrem (tul meretes, tul sovany)

Belso (itt megjegyeznem hogy szaz szazalekban ez donti el hogy lesz e valami koztunk) intelligencia, normalis gondolkodasmod, tudjon nyitottan kommunikalni es termeszetesen ne legyen egy bekepzelt fap*csa:)

2012. dec. 13. 21:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Én annak is örülök ha szóba állnak velem a nők! Nemhogy válogassak is!
2012. dec. 13. 21:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Csakis belső alapján választok. Külsőleg meg vagy szimpatikus vagy nem. Nem pontozom a csajokat.
2012. dec. 13. 21:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Akiben van annyi szufla, hogy haza tud hozni a kocsmából, ha már bekómáltam :-D
2012. dec. 14. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!