Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, vajon miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, vajon miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, egy suliba járunk. Tudja, hogy szerelmes vagyok belé, mert miután adta alám a lovat egy jó ideig, meg elhajtott mellőlem minden más pasit, ezt bevallottam neki. Ő nem akar tőlem semmit, azt mondta, hogy mást szeret. Ennek ellenére sokszor rajtakapom, hogy néz. Már nem nagyon beszélgetünk, hiszen ezek után ez nekem kellemetlen lenne. De volt egy jó bunkó beszólása hozzám, máskor meg egy elismerő beszólása.

Kérdezném én, ha nem érdeklem, akkor miért néz néha? Eddig se értettem a viselkedését, de most már még úgyse. Örülhetne neki, hogy már nem foglalkozom vele...

Amúgy már nem gyerek, hanem 20 éves. Lehetséges, hogy tetszem neki, de nem szerelmes, vagy nem is akar kapcsolatot egyéb okból vagy tényleg másba szerelmes? Arra is gondoltam, hogy azért mondta, hogy másba szerelmes, hogy ezzel lerázzon, mert az a csaj a volt barátnője még évekkel ezelőttről és tudtommal azóta nincs köztük semmi. És mellesleg már egy jó ideje nincs is barátnője, már évek óta, amit furcsállok, mert egy helyes pasi, bármelyik csajt felszedhetné.

Szerintetek miért viselkedik így velem?

2012. dec. 13. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:

"mert egy helyes pasi, bármelyik csajt felszedhetné." Sajnos tudja magáról és azt hiszi neki mindent lehet, úgyis meg lesz bocsátva. Közben meg egy bunkó sz*ralak. Tipisse olyan arc lehet akivel nem lennénk haverok, barátok, cimborák, komák meg úgy semmik sem. Kölcsönösen lenéznénk egymást. Ő engem mert nem vagyok társasági ember őt a média szerint én vagyok a "lúzer" én pedig őt a gusztustalan jelleme miatt meg a beképzeltségéért.

Lehet barátnője nincs, csak k*r fűvel-fával. Te is szeretnél bekerülni a "trófeagyűjteménybe"? Ha igen akkor mindent bele, ha több kellene akkor viszont kerüld el, mert ő egy ilyen ember. Van ilyen. Mondjuk rossz hír ez mindenki másnak, mert az ilyenek miatt kerül hátrányba az összes több srác köztük én is :D

20/F

2012. dec. 13. 16:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy ilyen. Lehet kicsit eltúloztam, nem csúcskategóriás pasi, de elég helyes és okos,a mi így együtt ütős. És annyira magabiztosnak se mondanám, csak annak szeretne látszani...De ennek ellenére abban igazad lehet, hogy nem akarja magát elkötelezni egy valaki mellett. És valószínűleg, ha ennyi ideje nincs barátnője, a szükségleteit is kielégíti valakivel..:)

De ettől függetlenül akkor tetszem neki, azért viselkedik így? Nem olyan srácnak tűnik, aki csak megfektetni akarja a csajokat.

2012. dec. 13. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!