Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagáltam? Nem tudom mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagáltam? Nem tudom mit tegyek.

Figyelt kérdés

Tegnapi estét a barátommal töltöttem,együtt néztük a tüzijátékot,nagyon jó volt vele. Ma hazajöttem, ő a szüleivel ment a Balcsira. Egész délután nem beszéltünk,felhívtam,nem vette fel,visszahívott,én pedig nagyon sírtam. ( nagyon egyedül érzem magam:( ) Amint meghallotta,hogy sírok,bunkó stílusban megkérdezte,hogy mi bajom,aztán azt mondta nem akarja ezt hallgatni,ahogy sírok,mert elég sokszor előfordul. Kiakadtam,hogy lehet ilyen bunkó..még fel is emelte a hangját,aztán inkább rácsaptam a telefonomat,ki is kapcsoltam. Túlreagáltam vagy jogos? Holnap találkoznánk. Nem tudom hívjam e majd,vagy megvárjam míg ő hív..tanácstalan vagyok.:(

L/18

2009. aug. 21. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megsérteni, de szerintem túlreagálod. Neked nem szokott nem fogadott hívásod lenni néha? Az nem jalanti mindjárt azt, hogy valami olyat csinálsz amit nem kéne és azért nem veszed fel! Az nem szép, hogy ő bunkón válaszolt, de a fiúk nem bírják ha valaki sokat sírt, mert akkor azt hiszik, hogy ők nem tudnak jót csinálni neked! Szerintem kicsit próbálj meg nyugodtabb lenni.
2009. aug. 21. 18:10
 2/6 anonim válasza:
42%

Ha úgy érzed, hogy nem adtál okot (korábban sem) arra, hogy ilyen érzéketlenül reagáljon, akkor várd meg, hogy ő keressen. Bármennyire is hiányzik, ne szoktasd hozzá, hogy te majd úgyis keresni fogod... Úgy látom, a barátod jelenleg lóg neked egy alapos bocsánatkéréssel.

De ne ess kétségbe, ha szeretitek egymást, akkor meg tudjátok majd oldani a dolgot, csak ne légy se túl engedékeny, se túl hisztis :)

2009. aug. 21. 18:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem az a bajom,hogy nem vette fel a telefont. Nem gondoltam semmi rosszra. Az én egyetlen bajom,hogy bunkón viselkedett.

Köszönöm!

2009. aug. 21. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen ám, de úgy írtad, hogy először sírtál és utána lett bunkó! Akkor ez most hogy van?
2009. aug. 21. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igaza van, ha nem bírja a sok sírást. És a végén bunkó lesz!... És én is lány vagyok. A kapcsolatomnak is ezért lett részben vége, mert szegény nem bírta, a sok sírást, persze hogy ő is bunkó lett olyankor... A fiúk máshogy reagálnak erre. Olyankor azt hiszik ők nem elég jók és így védekeznek. Ha sokáig sírsz, vbizony elveszted a vonzerődet... Én már megbántam, többet nem nagyon fogom minden hisztizni...
2009. aug. 21. 18:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Felvettem a telefont,és már sírtam. Pont azért hívtam,hogy beszélgessek vele kicsit,mert rosszul érzem magam. Amikor nem vette fel,akkor éreztem magam egyedül,és ekkor jött a sírás,és hogy visszahívott. Megbízok benne,tudom hogy semmi rosszat nem csinál a hátammögött:)

18:17-es: köszönöm,ezt majd én is betartom!

2009. aug. 21. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!