Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek vagy gondolnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
A barátom volt csaja felhívott, hogy mi közöm van a pasihoz. Nem igazán értettem mi is van és kivel is beszélek. Megkérdeztem tőle, hogy ki van a vonal túlsó oldalán. Be is mutatkozott. Aztán elmondta, hogy az akiről kérdezett az ő barátja. Megmondtam neki, hogy kérdezze meg a pasit milyen kapcsolat van közöttünk. Ezzel le is tettem a telefont.
Fel is hívtam a barátom és elmondtam neki, hogy a volt nője felhívott és rákérdezett mi van közöttünk. Kiakadt, hogy felhívott a csaj. A pasim azt állítja, hogy már régen szakítottak, de a csaj annyira szerelmes belé, hogy nem hagyja neki legyen egy új kapcsolata. Hozzá kell tennem mi mikor megismerkedtünk akkor figyelmeztetett még nem hagyja őt békén a volt csaja. Igyekszik minél hamarabb megértetni vele, hogy már egy jó ideje vége. Mi mikor összejöttünk addigra már több mit fél éve nem voltak együtt.Tudtam, hogy nem lesz könnyű, de azt soha nem gondoltam voltan, hogy idáig fog fajulni ez a dolog.Mi a barátommal nem egy városban lakunk.Nagyon jól megértjük egymást és úgy érzem ő is szeret.De most ez a hívás megzavart. Mit tehetnék? Higgyek a barátomnak és várjak?
Nem kell feljelentgetni meg tovább tupírozni a dolgot, magatoknak csinálsz kellemetlenséget. Egyrészről a barátodnak kell benne tudatosítani, hogy vége, másrészt te ne reagáld túl a dolgot, mert azzal adod alá a lovat... a barátod fel fogja hívni, hiába azt mondja, hogy "hagyd békén a barátnőmet" kapcsolat történik közöttük, és a másik agyban elindul a "hehe, rólam beszélgetnek én vagyok a téma, most volt egy kis nézeteltérésük, legközelebb talán veszekszenek, előbb utóbb szakítanak..." Nyugodtan, higgadtan viselkedj, reméljük, hogy ez nem egy meghatározó dolog lesz az életedben csupán egy kis bosszankodás...
2009. aug. 21. 18:39
13/20 Kankalin válasza:
Nem, az iwiwen nem látni
2009. aug. 21. 18:39
14/20 anonim válasza:
én még mindig nem értem, honnan tudja a számod, ha nem a barátodtól.
vagy fenn van iwiw-en a telefonszámod?
2009. aug. 21. 18:42
15/20 Kankalin válasza:
Kedves utolsó!
Olvasd el a kommenteket, a megoldás ott leledzik!
2009. aug. 21. 18:43
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem hagyom, hogy ő boldog legyen, mert felhívott. Rejtett számon. Sajna nem tudom azt megtenni, hogy rejtett számot ne vegyek fel, mert a szüleim szoktak hívni az otthoni telefonról és azt a számot nem írja ki. Igen hagyom is, hogy a barátom rendezze el ha sikerül. Én majd csak akkor lépek ha tovább fog hívogatni.
2009. aug. 21. 18:45
17/20 anonim válasza:
Ja tényleg, bocs. xD
2009. aug. 21. 18:45
18/20 A kérdező kommentje:
Annak aki nem értette, honnan is tudja. Semmi gond. Igen a barátom telefonjából tudja. De hogyan sikerült kinéznie azt már nem tudom. Nekem eszembe sem jutna a másik telojához nyulni. Nem szép dolog az ilyen.
2009. aug. 21. 18:48
19/20 Kankalin válasza:
Jó, hát felveszed, egyszer elmondod, hogy hagyjon békén, ezek után ha hív, felveszed, megszólal, leteszed szó nélkül. Nem vádolhat azzal, hogy "bunkó" vagy hiszen világosan és egyértelműen a tudomására hoztad, hogy nem kívánsz vele társalogni. Ha nem ért meg egy egyszerű mondatot arról te nem tehetsz. Előbb utóbb megunja.
2009. aug. 21. 18:48
20/20 A kérdező kommentje:
Remélem. Most is hívott. Azt tettem, hogy felvettem és nem szóltam bele. Már lenémítottam a telom is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!