Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek vagy gondolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek vagy gondolnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

A barátom volt csaja felhívott, hogy mi közöm van a pasihoz. Nem igazán értettem mi is van és kivel is beszélek. Megkérdeztem tőle, hogy ki van a vonal túlsó oldalán. Be is mutatkozott. Aztán elmondta, hogy az akiről kérdezett az ő barátja. Megmondtam neki, hogy kérdezze meg a pasit milyen kapcsolat van közöttünk. Ezzel le is tettem a telefont.

Fel is hívtam a barátom és elmondtam neki, hogy a volt nője felhívott és rákérdezett mi van közöttünk. Kiakadt, hogy felhívott a csaj. A pasim azt állítja, hogy már régen szakítottak, de a csaj annyira szerelmes belé, hogy nem hagyja neki legyen egy új kapcsolata. Hozzá kell tennem mi mikor megismerkedtünk akkor figyelmeztetett még nem hagyja őt békén a volt csaja. Igyekszik minél hamarabb megértetni vele, hogy már egy jó ideje vége. Mi mikor összejöttünk addigra már több mit fél éve nem voltak együtt.Tudtam, hogy nem lesz könnyű, de azt soha nem gondoltam voltan, hogy idáig fog fajulni ez a dolog.Mi a barátommal nem egy városban lakunk.Nagyon jól megértjük egymást és úgy érzem ő is szeret.De most ez a hívás megzavart. Mit tehetnék? Higgyek a barátomnak és várjak?

2009. aug. 21. 17:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég zavaros helyzet.Én is találkoztam ilyen esettel, csak nálunk az volt, hogy a volt pasim, meg az ő haverja írogatott, pl ilyeneket: "szia édes, akkor talizunk ma? amugy hogy vagy? pusszantalak drága"

Barátom hitt nekem. Nem vettük őt/őket figyelembe, és leszálltak rólunk. Volt még pár csörgetés, sms, meg hívás, de nem reagáltam rá, mindent elmondtam a barátomnak, és már egy jó ideje békén hagynak bennünket.

2009. aug. 21. 17:55
 2/20 Kankalin ***** válasza:
100%

Miért zavart meg ez a hívás?

Egy féltékeny csaj rádcsörgött mert nem tudja elviselni, hogy ő nem kell a barátodnak, és valami kicsinyes bosszúállásként tönkre akarja tenni a mostani kapcsolatát, ennyi történt.

Mit tegyél?

Semmit. Ha hív, mondd meg neki, hogy fejezze be a telefonálgatást és többet ne fogadd a hívását, egyszerűen nyomd ki.

A barátodnak miért ne hinnél?

Ő mit tehet erről azon kívül, hogy valaha összejött ezzel a nővel, és nem tud tőle megszabadulni?

Nem kell ezen rágódni, bonyolítani a dolgot, mert eléri a célját és tényleg tönkremegy a kapcsolatotok! Örüljetek egymásnak és zárjátok ki az életetekből a "kavarókat"!

3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem a pasid telojában találta meg a számodat? Vagy másképp honnan tudja?

Lehet még összejárnak a pasiddal.:S

4/20 anonim ***** válasza:

Én azt gondolnám

a, Még mindig van köztük valami

-vagy azért mert nincs elég ereje otthagyni vagy másért

b, A csaj nem bírja felfogni, hogy véga. Van ilyen. Csak legyen a pasi következetes.

Olyan nincs szerintem hogy nem hagyja... Mit tud csinálni az ex? Öngyi lesz? Csak legyen elég erős a fiúd.

Szerintem jó pont, hogy elmondta az elején a szitut. Én nem hagynám, hogy elrontsák a kapcsolatom. És örülj ha csak ennyire fajul a helyzet. Az ilyenek elég sok dologra képesek. :S

2009. aug. 21. 17:57
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Elmesélem röviden az én történetem! A párom volt nője egyszerűen betegesen szerelmes volt a barátomba! Ők kb. 2 évig voltak együtt, párom állítása szerint az első pár hónap volt az ami kapcsolatnak nevezhető, a maradék idő inkább ilyen szükségletek kielégítésére szolgált, szóval felhívta a kúr*i akart. Amikor összejöttem vele akkor még mindig ez a szitu volt, de akkor már úgy voltak hogy a párom megmondta neki hogy hagyja őt békén. Ők akkor 1,5-2 hónapig nem is találkoztak már (álítólag). Amikor mi összejöttünk az egyik közösségi portálra feltettem egy közös képet barátommal, ez megkeresett leszedte, a portál logoját levágta a képről és átküldte páromnak msn-en hogy kiez és hogy miez és amikor mondta hogy kialakuló kapcsolat akkor kiakadt és hisztizett. Írogatott neki nem fogta fel a dolgokat. Aztán egy éjszaka párom nem volt magánál és a csaj cselesen elérte hogy találkozzanak és mivel akkor köztünk még nem volt szexuális kapcsolat elérte az a szutyok ge*ci hogy begb@ssza még utoljára barátom. Ezt nekem nem mondta el barátom, viszont a nő nekem elkezdett írogatni ÉS KITALÁLTA HOGY ÉN ZAKLATOM pedig esküszöm a kutyám életére akár hogy nem írtam neki egy árva betűt sem sehol! És írogatott nekem hogy ne zaklassam meg ilyenek addig írogatott amíg megírta hogy elégtételt vett úgyhogy őt már nem érdekli a dolog... elmondtam barátomnak és ő bevallotta nekem hogy igen megtörtént utoljára az eset, mert a nő azt mondta végleg leszáll róla ha még utoljára megkeféli! Gusztustalan féreg! De megbeszéltük és együtt maradtunk, ezt nem tudta ő a mai napig feldolgozni, magán számról hívogatja éjjelente páromat, engem mindig néz minket iwiw-en engem minden nap myvip-en! Egyszerűen betegesen szerelmes még mindig mi már lassan másfél éve együtt vagyunk de nem tudja feldolgozni! Én hiszek a páromnak, és akkor is megbocsátottam neki! Higgy neki mert sajnos sokat vannak ilyen elvetemült idióták! Ne hagyd hogy elérje a célját, én sem hagytam és örülök is neki! Bár gusztustalan szerzeménynek tartom azt a nőt, ki tudnám szúrni a szemét és letépni a karjait :D (Bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült, de remélem tudtam segíteni)
2009. aug. 21. 17:59
 6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat igazatok van. Ki kell zárni az életünkből. Nem is fogom hagyni, hogy tönkre tegye.Holnap találkozom a barátommal és átbeszéljünk mi is lenne a legjobb megoldás. Azért zavart meg a hívás, mert nem gondoltam volna, hogy még egyszer részem lesz ilyenben. Ott túl gyenge voltam és nem harcoltam. Most nem hagyom. Félek azért, hogy ez a helyzet még jobban eldurvul. Szerencse, hogy a volt csajszi nem tudja a teljes nevem és a barátom telójában sincs benne csak becenév.
2009. aug. 21. 18:02
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit zavarosan írtam le a sztorit de erről a dologról sose tudok nyugodtan írni. Szóval mutasd meg neki hogy nem szórakozhat veled, meg fogja unni, ha meg nem akkor forrjon a levében. Azt kérdezd meg hogy a számodat honnan tudja! Bár ezeknek sokszor nincs akadály! Ez az idióta féreg már tönkretett egy házasságot, tönkre akarta tenni a mostani kapcsolatot és ha ne adj Isten de mi már nem leszünk együtt a következő kapcsolatot is szét akarja majd rombolni! Én csak azt az idióta férfit sajnálom aki kifog egy ilyen nőt magának, sajnos viselnie kell a következményeit, de nekünk is :S
2009. aug. 21. 18:04
 8/20 A kérdező kommentje:
Bejár hozzá a munkahelyére.A telefonjából tudja a számom. A barátomra rá is kérdeztem, hogy honnan is tudhatja. Ő is erre gondolt. Azt ne kérdezzétek hogyan jutott hozzá. Még ő sem érti. Igen sajnálom azokat a pasikat akik ilyen nő fognak ki. Ez a csaj is olyan aki nem nyugszik addig míg tönkre nem teszi a kapcsolatot. Meg is mondta a barátomnak, hogy ő utána nem lesz másik nő csak ő marad. Én hogyan tudnám felvenni ellene a kesztyűt? Ugyanis már nemcsak a barátom gondja ez hanem az én gondom is. Mivel volt a hívása.
2009. aug. 21. 18:13
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez már nem zaklatás? Mert akkor fel lehet jelenteni. De lehet, hogy tévedek.
2009. aug. 21. 18:23
 10/20 A kérdező kommentje:
Az lehet. Eddig úgy voltam ezzel, hogy a barátomra hagytam, hogy ő intézze el ezt. Eleinte úgy tűnt sikerült neki, mivel nem kereste őt egy jó ideje. De ez a hívás váratlan és hirtelen volt. Ez már ellenem is szól.
2009. aug. 21. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!