Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik nem szeretnek távkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem szeretnek távkapcsolatban élni, azok inkább szakítanának azzal akit megszeretnek, minthogy esetleg távkapcsolatban lennének vele?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy nem bírnak távkapcsolatbon élni, mert nincs vele, nincs közel hozzá, nincs szex stb, ami érthető is, de ha jön egy olyan lány, akit nagyon megszeretnétek, akkor se mennétek bele távkapcsolatba, mert hát távol van és inkább nem folytatnátok a kapcsolatot, ennyire képesek a mai emberek szabályozni az érzelmeket? Tehát inkább nem lesztek vele, mert távol van és lemondok róla ezért?
2012. dec. 12. 15:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen helyzetben. Lemondott rólam a fiú, pedig elvileg szeretett. Én azóta is szeretem, és fáj, de már egyéb okok miatt is elcsesződött az egész. Én bármit beáldoznék ezért, bármit eldobnék érte...
2012. dec. 12. 15:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, a párkapcsolat nehézségekkel jár, a nehézségek konfliktusokat szülnek és a konfliktusok szép lassan megölik a lelkesedést - sokszor a szerelmet is.

Tehát lehet bármilyen optimistán is hozzáállni: egy TARTÓS távkapcsolatnak nincs értelme. Más kérdés, ha mondjuk valamiért ideiglenesen így alakul, pár hónapot ki lehet bírni, de többet én nem tudnék...

És igen, szakítottam már emiatt, abszolút semmi értelme nem volt, bármennyire próbáltuk is megoldani.

2012. dec. 12. 15:58
 13/18 A kérdező kommentje:

"Nézd, a párkapcsolat nehézségekkel jár, a nehézségek konfliktusokat szülnek és a konfliktusok szép lassan megölik a lelkesedést - sokszor a szerelmet is."

Ez távkapcsolat nélkül is így lehet :)

2012. dec. 12. 16:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Ti még szerintem nagyon fiatalok vagytok, ha a szerelmet a működőképes kapcsolat fölé helyezitek...

Lehetek én akármennyire is szerelmes, ha egyszerűen nem működik vele a dolog, nem tudok normális kapcsolatot kialakítani - és a távkapcsolat is ebbe a kategóriába tartozik.

Ez kb. olyan dolog, mint a "szerelmes vagyok belé, pedig minden nap megaláz". Ha megaláz, az onnantól nem egy működőképes kapcsolat. Ha nem tudunk találkozni, az sem működőképes.

2012. dec. 12. 16:01
 15/18 anonim ***** válasza:
# 13: Pont ezt írtam én is: teljesen mindegy, hogy mi miatt nem működik, ha egyszer nem működik. De akkor nem szabad benne maradni, mert - szerelem ide vagy oda - lassan felőröl!
2012. dec. 12. 16:01
 16/18 anonim ***** válasza:

én voltam az 5.

Igen inkább lemondtam róla akkor és visszatekintve is az tűnt legjobb megoldásnak.

2012. dec. 12. 16:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Én -mint írtam is- nem a szerelemről modnanék le. Ha életem párját megtaláltam, ő akár 50-60 évig is mellettem lehet, ő a fontosabb, mint egy kicsit jobb karrier- vagy tanulási lehetőség. Olyan elég ritkán van, hogy sehogy sem lehet megoldani az együtt maradást. Szerintem egy pár pont azért egy pár, mert egyfelé haladnak, és képesek, hajlandóak a céljaikat összeegyeztetni. Ha az egyik fél Alaszkában akar halász lenni, a másik Kongóban gorillakutató, az nem lesz működőképes. De ez extrém példa. Az átlagos szakmáknál azért elméletileg összeegyeztethető, hogy hosszabb távon legalább ne legyen távkapcsolat.
2012. dec. 13. 11:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is távkapcsolatban vagyok, de sajnos nehezen megy a kommunikáció. Neki nincs internetje, sőt telefonkártyára se nagyon van pénzünk, hogy legalább ott beszélgessünk. Ráadásul 1200 km olyan távolság, amit nehezen lehet minden hétvégén áthidalni. Nagyon szeretem őt, iszonyatosan fájna egy szakítás, viszont így, hogy beszélni se nagyon tudunk, piszkosul szenvedek. Ezért bevallom, megfordult már a fejemben, nem lenne-e jobb egy szakítás, és akkor (talán) hamarabb vége lenne a szenvedésnek. De persze nem sikerült megtennem...
2012. dec. 14. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!