Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális dolog egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Már egy éve együtt vagyok a barátommal, de még nem volt orgazmusom. Hihetetlenül jó vele az ágyban, nem panaszkodom. Nem is baj hogy nem történt meg, csak furcsa. Élvezem vele a szexet nagyon is, csak nem értem miért nincs.

Lehetséges azért mert ő az első komoly kapcsolatom? Lehet nem szoktunk még össze eléggé? (mondjuk ez kizárt mert elég hiperaktivak vagyunk) Lehetséges hogy lelki probléma az oka? Nem tudom.. Valakinek valami ötlet hogyan lehetne ezen változtatni? 18/L

2009. aug. 21. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
ez nem normális, lelki eredetű a gond ahogy te is írtad, bizalomhiány, szorongás vagy ilyesmi, igazából ezt neked kell tudnod ha mélyen magadba nézel és felszámolnod a párod segíségével.
2009. aug. 21. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg túlságosan szereted, és tudatalatt kicsit feszengsz, hogy ne ronts el semmit...?

Velem is előfordult, meztán megbeszéltük barátnőmmel.

17/F

2009. aug. 21. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Próbáljatok ki különböző pózokat, próbálj úgy mozogni az ágyban, ahogy eddig nem. Én pl. több mint fél év után jöttem rá, hogy ha a szokásos helyett fura formát (majdnem olyat mint a 8-as) "írok le" a csípőmmel, akkor hamar elmegyek.

Az orgazmus, ha nőkről van szó, nagy részben fejben dől el. Szoktál maszturbálni? Lehet, hogy nem elég fejlett az orgazmus-készséged. Az orgazmust a nőknek tanulniuk kell, nem megy olyan simán, mint a pasiknak. Valamint sokunknál szükséges hozzá fantázia. Ez nem azt jelenti, hogy a párod helyett helyett mást kell elképzelned, hanem olyan dolgokra kell gondolnod, amiktől beindulsz pl. látod magad előtt magatokat, ahogy szeretkeztek.

Ilyen apró kis trükköket kell bevetni, és szépen haladni fogsz a cél felé.

(Orális szexnél sincs orgazmusod?)

2009. aug. 21. 14:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Vele nincs problémám, családomban vannak elég komoly gondok, amiket nagyon a lelkemen hordozok. De a párkapcsolatomnak mi köze lenne a családi gondokhoz... Az is lehet hogy túlságosan szeretem, de az ágyban nem gondolkodom ilyesmin hogy elrontom-e vagy nem.. :) csak élvezem!

Amúgy meg szoktam maszturbálni, azzal nincs gond! Mindig sikerül az orgazmus. Orális szexnél egyszer majdnem sikerült elérnem a csúcsot, csak aztán pont akkor hagyta abba....

2009. aug. 24. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak annyi a gondotok, hogy nem kommunikáltok szex közben. Nem lehet? Mikor én összejöttem a barátommal, eleinte én is csak megkukultam, és egyedül tőle vártam csodát. Ha nem tudja, mi esik jól neked, hogyan várhatod el tőle, hogy meg is adja? Azt mondod, legutóbbi orális szexnél majdnem elmentél, de pont abbahagyta. Miért nem szóltál neki, hogy folytassa, mert neked jó? Legközelebb tedd ezt és meglátod, könnyebb lesz az egész. A szexet nem csak művelni kell, beszélni is kell róla. A férfiaknak pedig főleg kell a segitség, hogy neked mi esik jól, mit szeretsz. Nem gondolatolvasók!
2009. aug. 24. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
lehet az is,amit előttem irtak, de lehet h te nem vagy képes az orgzmusra. Vannak olyan nők,akik nem képesek hüvelyi orgazmusra. Próbáljátok meg úgy,hogy a fiúd szeretkezés közben izgassa a csiklódat is, hátha az sikerül.
2009. aug. 24. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:
ha egy nő képes a csiklói orgazmusra akkor a hüvelyire is. olyan nincsen, hogy egy nő csak az egyikre képes. csak a másikat nehezebb elérni, mivel a csikló sokkal érzékenyebb és csábitóbb, egyszerűbb úgy elmenni. kezdd el a gyakorlást intimtornával és szeretkezés közben is gyakorold a hüvelyizmaid összehúzását! plusz érdemes lenne interneten utánaolvasni... én már érzek változást, de még messze a cél, mindnesetre már ez is jobb érzés.
2009. aug. 25. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!