Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy lány akivel 5 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akivel 5 éve vagyok együtt 18 vok egy honapvan köztünk Elhatároztunk h ha betölti ő is a 18 at hozűm költözik csak az a baj az apjátol fél h nem engedi és én is félek h nem jön szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 10:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9, lehet, nem ez a lényege a kérdésnek, de egy lakást fent kell tudni tartani. Az odáig oké, hogy "felnőttek vagyunk meg én vagyok a f*sza csávó" és akkor már költözzünk is össze, de amikor meg jön a rezsiszámla, akkor nem ártana azt valamiből fizetni is. Ha már úgy döntött, hogy ők laknak a házban, nem ártana maguknak megkeresni a pénzt a fenntartásához, nem pedig szüleiktől kunyerálni a pénzt, mert akkor sosem tanulják meg, milyen édesanya-édesapa nélkül megmaradni. Legalábbis ez a véleményem.
2012. dec. 12. 11:15
 12/15 anonim ***** válasza:
aztaqva, de idegesít ez a sok helyesírási hiba....
2012. dec. 12. 11:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Egy két személy nem érti hogy meg van minden ami kell külön ház az én családi köröm nem olyan ha nem volna pénz akkor éhen halnák uristen..:O am meg már utba van a munka mert jelentkeztem te hát lesz munka,az előzőnek meg csak annyi hogy figyi tesvérem ez nem a nagycsávót jelenti én ezzel nem vagánykodni akarok ha nem csak harcolni a szerelmemért hogy vele lehesek akkor lásam amikor kell stb... ez nem attol függ hogy én nagy csávo vagyok !!
2012. dec. 12. 12:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Attól, hogy jelentkeztél munkára, még nem biztos, hogy lesz állásod!
2012. dec. 13. 12:23
 15/15 A kérdező kommentje:
hát igen ez benne van de a lényeg hogy mindent meg teszek érted ? amugy már 4 edikén kezdek!:) csak hát mint mondtam félek ha mégse jönne az apja véget...... szerintetek ha ő aszt mondja nekem mindig ha kérdem h megyek igérem ha nem is engedi egy pofont ki birok! akkor télleg jön ?
2012. dec. 29. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!