Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért érzem ilyen rosszul magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért érzem ilyen rosszul magam?

Figyelt kérdés

Olyan érzésem van mintha üreslennék vagy valami nem alszom este csak mikor már kivilágosodott mert ha sötét van akkor folyamatosan sírok és nem tudom mért olyan érzés mint ha elvesztettem volna valakit.Szeretném ha lenne valaki aki szeretne mert akkor lehet hogy elmúlna ez a szörnyű érzés.

Szerintetek ezen kívül mit tehetnék hogy ne érezzem így magam?

2009. aug. 21. 12:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azt se felejtsd el,hogy mindenki küszködik hasonló problémákkal időnként,a fő,hogy ne zárkózz be,mert ha csak sajnálod magad az nem segít,csak még jobban bele fogsz süllyedni

a derossznekemmost-érzésbe.Amúgy a suli majd helyre tesz ne izgulj!!Emberek közt lenni,nem unatkozni és rágódni a dolgokon!Fel a fejjel!

2009. szept. 15. 16:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen ez nagyon mély depresszió. Hogy őszinte legyek én nem tudnék állatokat ennyire szeretni...ők egy más faj, én az embereket preferálom. Mit tudsz tenni?

Az iskola jó dolog és hogy ott emberek között lehetsz. Mindazonáltal a legjobb ha elkezded feltenni a kérdést, mi az ami boldoggá tesz, vagy mik azok a dolgok amiket szeretsz? Biztosan vannak dolgok amiket ki szeretnél próbálni életed folyamán, hát törekedj a megvalósításukra.

Ha nem tudod megtenni akkor egyszerűen a nincs mit veszítened alapján próbálj ki olyan dolgokat mint a néptánc, versenytánc, küzdősport, jóga, falmászás. A lényeg az hogy ne legyél egyedül és ne legyél a négy fal között. Végül is ha azt nézed ki fog rád találni ha begubózol? A világ csak rád vár és csak egy életed van, a legtöbb amit elveszíthetsz mindig az életed marad. Ez az ami segíthet bárhol bármikor. Nézz magadba. Ha most egyedül vagy és a barátok sem kerestek igazán. Az azt jelenti hogy ideje változtatnod, előlépned. A barátaid nem voltak túl jók hozzád, de ez nem azt jelenti hogy nem a barátaid, csupán annyit jelent hogy nagyobbra és erősebbre kell építened az egzisztenciádat. Az ember mindig csodát vár, de mi magunk vagyunk a csoda és mi magunk ajándékozzuk egymásnak ezt a csodát azzal hogy kapcsolatokat alakítunk ki egymással. A megfelelő személy egyetlen mosolya egy egész napra feltölt és ellát minket jó kedvvel és erővel. Ehhez viszont erőt kell vennünk magunkon, eljárni otthonról, ismerkedni, vagy csak úgy ellenni. Remélem sikerül.

Jakomo 25F

2009. szept. 15. 18:44
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az összes válaszolónak.Megpróbálom amit lehet most egy kicsivel jobb hogy új suliban vagyok mert most nem tudok annyit gondolkodni csak nevetek mindennen és nem gondolok bele semmibe de azért vannak pillanatok mikor rossz.Köszi mégegyszer a válaszokat szerintem segiteni fog.
2009. szept. 18. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!