Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért érzem ilyen rosszul magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért érzem ilyen rosszul magam?

Figyelt kérdés

Olyan érzésem van mintha üreslennék vagy valami nem alszom este csak mikor már kivilágosodott mert ha sötét van akkor folyamatosan sírok és nem tudom mért olyan érzés mint ha elvesztettem volna valakit.Szeretném ha lenne valaki aki szeretne mert akkor lehet hogy elmúlna ez a szörnyű érzés.

Szerintetek ezen kívül mit tehetnék hogy ne érezzem így magam?

2009. aug. 21. 12:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen. Amikor majdnem megerőszakolt a barátom. Minden éjjel sírtam szinte fél évig. Ráadásul a családom se állt mellettem. De ne aggódj Elöbb, vagy utóbb ki fogsz ebből mászni. Mindenkinek az életében vannak mély pontok. Nekem egy uj szerelem segített meg a tesóm, barátaim. Vedd körül magad emberekkel.
2009. aug. 21. 12:45
 2/13 anonim ***** válasza:
Sőt. Akár állatokkal. Én macskáztam egyfolytában meg lovaztam.
2009. aug. 21. 12:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, amit az előttem szóló írt, nagyon hatásos. Engem például a kutyám már számtalanszor rángatott ki depresszióból... olyan hűséges, és ragaszkodó, benne aztán nem fogok csalódni, soha.
2009. aug. 21. 12:49
 4/13 Malenkaia ***** válasza:
Szia! Igazuk van az előttem íroknak. Legyél sokat a barátaiddal, meg ha van kedvenced, akkor azok is tudnak segíteni. Én is voltam így anno, magányosnak éreztem magam, mert nem volt senkim...De fel a fejjel, mkinek van párja, te is meg fogod találni! :)
2009. aug. 21. 13:16
 5/13 anonim válasza:

Esetleg találj ki magadnak egy új hobbit, valamit ami érdekel, és belevetheted magad... De a legfontosabb, hogy tudd: ez csak átmeneti állapot, és túl fogod tenni magad rajta, leszel még nagyon boldog te is.

Fel a fejjel!

2009. aug. 21. 18:20
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket csak egy baj van hogy most megyek gimibe és a nyáron nem találkoztam a barátaimmal és így az az érzésem hogy most már nincsenek barátaim mert szét széledtünk.nem szeretnék állatot mert egyévesen veszitettem el egy éve a macskám utána három hónaposan a madaram ez nagyon megviselt így nem akarok még több fájdalmat.Nem volt sose szerelmem így nem is tudom milyen bár lehet hogy az segítene. Az is baj hogy rengeteget olvasok és abban minden jó meg minden megoldódik és én úgy érzem sose leszek ilyen boldog mint a könyvekben.Az is hogy egy éve a macskám halála után jöttem magamtól kutatások alapján rá hogy örökbe fogadtak ez is rá tett egy lapáttal Ez lenne a depresszió?

Nincs valami ötletetek ezen kívül?

2009. aug. 24. 20:06
 7/13 anonim ***** válasza:

TEQUILLA TEQUILLA ÉS MÉG TÖBB TEQUILLA :D:D:D

Amúgy meg ha most mész gimibe az jó is,hisz új emberek,új arcok,sok csaj :P

Bulizz ezerrel,legyen minden hétem más csajod és hidd el,meglátod mien szép is az élet ;)

19/F

2009. szept. 13. 23:14
 8/13 A kérdező kommentje:
Lány vagyok nem vagyok lezbi csak a fiuk jöhetnek és nem szeretem az alkoholt...
2009. szept. 15. 15:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is a társaságot, a barátokat javaslom elsőként, de ha semmi nem megy, próbálkozhatsz agresszívabb zenével és üvölts ki magadból mindent, ami bánt. Nem 100%, de nekem néhanapján segít.
2009. szept. 15. 16:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Szeretethiány, keress társat és szerintem megoldódik.
2009. szept. 15. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!