Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom állandóan nyavalyog férfi létére. Mit tegyek?
Lassan fél éve vagyunk együtt, teljes szívemből szeretem őt és alapvetően elfogadom minden hibájával együtt, egyetlen dolog van, amit nem bírok elviselni benne: a folyamatos nyavalygását.
Panaszkodik, mert hideg van ( ezt 2 percenként elmondja, ha pl- várjuk a buszt), mert dolgozni kell, mert korán kell kelni, mert fáj a dereka, mert nem született gazdagnak, mert sorba kell állni valahol - megőrjít egyszerűen, nem bírom hallgatni néha. Picikét még kiábrándító is.
Viccesen, mosolyogva, néha már idegesen megszoktam jegyezni, hogy "Drágám, ne szenvedj már állandóan, inkább tűrj egy kicsit, mint egy férfi:", de semmi nem változik.
Szerintetek?
szerintem kezdje le te is ugyanugy nyavalyogni mindenen
és majd észreveszi magát!
Vaslapáttal vágd fejbe és olyan lesz mint a Sátánka cimü filmben a főszereplő:DDD
Am vagy elfoadod vagy elhagyod mert valoszinüleg ez annyira belerögzött h nem tud rajta változtatni.
megértelek,és nem picit kiábrándító,az én párom is pont ilyen
-hideg van,ne menjünk boltba,mert olyan hideg van,fel kell öltözni,de ő nem akar
-meleg van,maradjunk a hűvös szobában,nem akar izzadni
-ha üdítőt töltöttem,neki egy milliméterrel kevesebbet töltöttem,töltsek ugyanannyit,biztos sajnálom,nem foglalkozom vele eléggé....
múltkor mi is állunk a buszmegállóban,hogy elmegyünk vásárolni,ő sapkában,sálban,kesztyűben,én meg csak kabátban,ő elkezdett nyavalyogni,hogy menjünk haza...mert hideg van
igaza van a 81-esnek
én írtam hogy hasonló a párom,én is szeretem,de ha van valami nagyobb probléma,nekem kell helyt állni,mert akkor is
nyafogásba kezd
én azt javaslom büntesd meg, amiért ilyen nyafogós kisfiú volt.
még lehet h élvezni is fogjátok... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!