Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti szoktatok írni a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok írni a párotok üzenőfalára facebookon?

Figyelt kérdés
és ha igen, milyen gyakran, milyen jellegű dolgokat? mert nem tudom, engem zavar (nem féltékenységből) ha valaki 1-2 naponta posztol a párjának valami szerelmes idézetet, egymillió szív meg szeretlek életem..:DDxd ezeket privátban is el lehetne intézni, vagy lehet ódivatú vagyok. nektek mi a véleményetek erről?:)
2012. dec. 9. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem szokott néha, általában zenét, képet, videót.

ilyen szerelmi megnyilvánulások zene formájában szoktak lenni tőle, rock n'rolls stílusban, jimi handrix, doors stb. de az sem állandó jellegű.

az ő adatlapjára senki nem oszthat meg semmit, így én nem szoktam. :D de a sajátomra van hogy én is kirakok egy zenét, vagy képet. 1x fordult elő h kiírtam, hogy szeretlek. :D de semmi szív meg anyámkínja. és a zenékhez sem szoktuk oda biggyeszteni, hogy te vagy életem szerelme miegymás. :D max egy szív és ennyi. :D

2012. dec. 9. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, képet, zenét:) vagy vmi vicces szerelmes szöveget :) privátba max a perverzkedés megy:D
2012. dec. 9. 21:18
 3/5 A kérdező kommentje:
igen, az ilyen dolgokba nincs semmi de mikor 2nap után kiírja, hogy életem értelme akkor az nekem valahogy fura, főleg ha 2hét múlva szétmennek:)
2012. dec. 9. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Egy véleményen vagyunk. Az én párom is letiltotta a profilján a megosztást, de akkor sem írogattam neki szerelmes üzeneteket, szívecskéket hasonlókat, amikor még lehetett.

1. Ezek annyira privát dolgok (legalább is számomra), hogy ilyeneket én sem szeretnék kapni az üzenőfalamon.

2. Munkatársai, üzletfelei is vannak az ismerősei között, nem kéne előttük égetni.

Azoknak az üzenetei egyáltalán nem zavarnak, akik mértékkel csinálják.

2012. dec. 9. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmit.
2012. dec. 9. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!