Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze?

Figyelt kérdés
Úgy szeretnék már egy normális kapcsolatot, de nincs senki, akivel ezt el tudnám képzelni. Fent voltam egy csomó társkeresőn, ezres nagyságokban kaptam a randikérő leveleket, mégsincs senkim. Mások azt mondják, meg azért van önkritikám is - de ez nem azt jelenti, hogy csupa ego, sőt, még önbizalomhiányom is van -, hogy okos vagyok, intelligens, szép, jó testi adottságokkal, a koromnál jóval érettebb. Ilyenkor úgy irigylem az egyszerű embereket. Egy ismerősöm is olyan, hogy ha szakít, már következő héten másik pasival látom. Többnyire nekem nálam jóval idősebb férfiakkal volt mély kapcsolatom. Most pedig ilyen tini-kapcsolatra vágyom: tali, puszi, együtt ez-az-amaz, de mindez mégis bensőségesen, éretten, bizalmon alapulóan. Lehet, hogy a mindig idősebbekkel való randi vette el a kedvem? Lehet, hogy az elvárásaim túl nagyok?
2009. aug. 20. 18:16
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
18 a korom.
2009. aug. 20. 18:18
 2/18 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok sajnos. Mintha csak rólam írtál volna. :S De lehet hogy pont akkor fog összejönni a dolog mikor épp nem is számítasz rá.

17/F

2009. aug. 20. 18:22
 3/18 A kérdező kommentje:
Nah, járunk? :D ... Köszi a választ. :)
2009. aug. 20. 18:23
 4/18 anonim ***** válasza:
Nem szabad ennyire elkeseredni. Előbb vagy utóbb lesz barátod.Nem hinném, hogy nagyok lennének az elvárásaid. Igen is egy fiatal nőnek DE NEM CSAK nekik minden nőnek megjár a tisztelte és a bizalom. Pár hónapja még én is így voltam. A barátomat egy társkereső oldalon találtam meg.
2009. aug. 20. 18:29
 5/18 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem 22 évesen volt igazi komoly kapcsolatom először,9 hónapig tartott.Aztán 3 évig semmi,mert munka mellet végeztem a fősulit,és még enni sem volt erőm sokszor...És amikor nem számítottam rá,és elkezdtem pozitívan gondolni a jövőmre,akkor mint a villám megismertem 25 évesen a páromat.Azóta is együtt vagyunk,már 8 éve ennek.Én is olyan voltam,mint te,azért nem adtam az igényeimből.Ráadásul tényleg "jó csaj"voltam,vékony,de voltak gömbölyded idomaim rendesen...anyuék sem értették,miért nincs senkim.Most visszagondolva,nekem akkor jött el az ideje,hogy megtaláljam a férjemet.Remélem,neked sokkal hamarabb eljön,de ha mégsem,ne add fel!Ne görcsölj rajta,járjál szórakozni,barátkozz,és egyenlőre élvezd a szingliséget,hódíts!Aztán majd kialakul,ne aggódj!

32/N

2009. aug. 20. 18:36
 6/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem vagyok bulizós. Sőt, az ilyen bulihelyekről azt gondolom, hogy ott számomra nincsen pasi. A szinglilétet mostanság már sehogysem élvezem, meg tudod, én nem kalandozom, ha nincs senkim, már csak azért se. :) Hódítás alatt mit értesz? :D
2009. aug. 20. 18:45
 7/18 anonim ***** válasza:
Ne pasizni indulj el sosem,bárhová is mész!Úgy indulj bárhová,hogy jól fogod érezni magad!Még kávézni,vásárolni,usodába,strandra,házibuliba is!És ha tényleg jól érzed magad,sugározni fogsz,hidd el!És ha ragyogsz belülről,na akkor már akár flörtölni is lehet...ettől nagyon nő ám az önbizalom!(én tudom,nekem se sok volt)ha vki "rádnyomul"cicázz vele,beszélgessetek...stb...Én 2 hete kísértem el a hugom bulizni-sajna nem volt épp barátnő kéznél-beültünk egy zenés helyre beszélgetni,jókat nevettünk.És "rámnyomult "egy nálam 10 évvel fiatalabb srác...vicces volt...de élveztem,még 31 évesen is.Természetesen semmi nem történt,csak egy közös fotó készült.Tehát semmi kötelezettség,élvezd hogy fiatal és szép vagy,és HÓDÍTS!:)
2009. aug. 20. 18:56
 8/18 anonim ***** válasza:
Ja,és azért ne vedd fel a megközelíthetetlen jégszobor"márcsakazértse"hölgy imázsát...lehet hogy először vonzó,de aztán később már nem annyira.Légy nyitott mindenre,de csak okosan.És tedd rendbe magad önbizalmilag,belülről.Ez az első lépés a boldogsághoz.
2009. aug. 20. 19:01
 9/18 A kérdező kommentje:
Jól van, kilövöm a pasiszerzési vágyat. :p Egyébként akik odajöttek hozzám valaha, azokkal sosem álltam le komolyabban beszélgetni, mindig valami ürüggyel jöttek oda (valamelyik nap egy középkorú hapsi kunyizott valakitől egy cigit - szerintem nem is dohányzik - az öngyűjtót viszont már tőlem kérte :D), szóval én őket le szoktam koptatni arra gondolva, hogy mit képzelnek. :) És köszi a válaszokat. :)
2009. aug. 20. 19:03
 10/18 anonim ***** válasza:
18:22-es vok ... benne vagyok :D
2009. aug. 20. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!