Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a Jézuskát megkérem, hogy karácsonyra kérem a nagy Őt, szerintetek megkapom?
én minden évebn ezt kértem karácsonyra,sosem lett
belöle semmi
Ha a Jézuskát megkérem,hogy adjon egy millát,hogy helyre rázódjunk anyagilag,szerinted megkapom? :)
Bánnám,amúgy,rossz egyedül karácsonyozni...
Eddig mindvégig egyedül voltam és ez így is marad már a megszokás miatt is.
Forever alone/26
Ha mindent teljesítene a Jézuska amit kívánnánk Karácsonyra, lehet hogy nem a nagy Ő-nél kezdenénk.Legalább is ez az egyéni véleményem.Én visszahozatnám a Jézuskával a rejtélyes okok miatt 15 éves korában elhunyt haveromat.
23/F
A Jézuskát? Jézus Isten fia, nem??? Először is ne kicsinyeld le, hogy Jézuska, mert Jézus ő és nem Jézuska.
A Karácsonynak semmi köze Jézushoz.
[link] Kr. u. 336-ban kezdték ünnepelni és ráhúzták Jézusra a dolgot.
Idézek a fenti linkről: "A pogány mitológiában karácsony a Mithras-kultusz, azaz a Napisten ünnepe, a fény születése volt. - A pogány napteológia szerint december 25-én ünnepelték Szíriában és Alsó Egyiptomban a nap születését. Innen került az ünnep Rómába. 271. december 25-én Aurelius császár Rómában dedikálta a legyőzhetetlen Napisten templomát. A 325. évi Niceai zsinat határozata alapján karácsony Jézus Krisztusnak, azaz az igazi fény születésének az emléknapja. "
A magyar "karácsony" szót rendszerint a téli napforduló ünnepének szláv nevére (korcun = átlépő) vezethető vissza. A szót Magyarországon már a 13. század óta a keresztény ünnep értelmében használják.
Ráadásul Isten megmondta, hogy kerüljük a "pogány szokásokat".
DE MAJD HALLGASD A TV-BE. Ott is be szokták mondani. Szóval csak ráhúzzák Jézusra. Aztán meg tőle hiába kéred. Amikor Jézust megkísértette Sátán, ő ezt mondta: "Az Istent imádd, és csak neki szolgálj!"
Szóval elég fura, hogy Jézust akarod kérni. :) Őt imádni se lehet.
Szóval ha megkapod is a nagy Ő-t, tuti nem Jézus adja, vagy Isten.
Én nem ünneplem a Karácsonyt. Isten barátja akarok maradni. Igy nekem minden nap ünnepnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!