Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki együtt lakik a párjával, hogy oldja meg a WC-zést? Nem zavar titeket, hogy hallja, érzi ahogy a dolgotokat intézitek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 23:01
21/22 anonim válasza:
Kétszintes a ház, úgyhogy ő megy lentre, én meg föntre :-D
Egyébként meg megkérem, hogy maradjon addig a szobában, becsukom az ajtót, aztán megyek a wc-re. Ennyi az egész.
22/22 anonim válasza:
Engem ez az első időkben zavar egy kapcsolatban. Ugye egy idő után elkezdünk egymásnál aludni, aztán napokat töltünk együtt, amikor elkerülhetetlenné válik, hogy ne menjünk nagyvécézni. Az eddigi pasijaim nem paráztak rá erre egyáltalán, lazán elmentek szarni:D Én meg... az első 2 hónapban mindig tartogattam, ha a páromnál aludtam és otthon intéztem el, mert tök cikinek éreztem. Aztán egy idő után már eltűnt a gátlás, de általában így is megkértem a barátomat, hogy ne nagyon mászkáljon most a vécé közelében és csukja be a szoba ajtaját is. Most nincs barátom, de tudom, hogy a következőnél is le fogom futni ezt a kört. Nem tehetek róla, cikinek érzem, hogy a szerelmem azzal azonosít, hogy én ilyen "csúnya" dologra is képes vagyok mint a szarás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!