Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Volt már olyan barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Volt már olyan barátnőtök, akinek látszott vmi kis bajusza? Mennyire zavart ez titeket? Mondtátok neki, hogy változtasson ezen?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 14:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

bajúsz? na mégcska az kéne:D:D de persze volt, hogy a lánynak pelyhes szőr volt a nyakán úgy értem az a pihike szőr nem az a férfias borosta ami nekem :D

de persze nem zavart... nem érdekelt mert szerelems voltam belé nagyon. és az a picike nem volt taszító sem.

2009. aug. 20. 14:08
 2/18 anonim ***** válasza:

jaa és hozzá teszem, hogy képeken nem látszott csak élőben amikor együtt voltunk és láttam teljesen közelről...

de annyira nem érdekelt... szal NEM ZAVART de egy igazi látszólagos bajúsz hát mit ne mondjak... zavarna!!!

2009. aug. 20. 14:10
 3/18 anonim ***** válasza:
Igen, zavaró a bajusz. Ha egy lány bajszos, akkor gyantáztassa vagy szőkíttesse.
2009. aug. 20. 14:19
 4/18 anonim ***** válasza:
Bar fiuknak szol a kerdes valaszolok en is.Lany vagyok,18.Nekem is latszott egy picit,de eddig egyetlen baratomat sem zavarta,csak engem.Tenyleg!:) Viszont megoldhato ha Teged nagyon zavar,en pl elmentem es lezeres kezelessel eltuntettem.Dragabb,de tartosabb sokkal.Szep napot!:)
2009. aug. 20. 14:35
 5/18 anonim ***** válasza:
szőrcsipesszel ne próbálkozz mert piros lesz utána az csak szemöldökre jó máshova nem :D
2009. aug. 20. 15:09
 6/18 anonim ***** válasza:
46%
Fújjjjj,nem volt isten ments,ilyen lányt elkerülnék,tessék gyantázni,vagy lézer,ne már,ez durva.Egy igényes lánynál ez alap,hogy változtat rajta
2009. aug. 20. 15:30
 7/18 anonim ***** válasza:
nagyon zavaró, de hála istennek még nem volt
2009. aug. 20. 17:09
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ébresztőőő!! Te fiúval élsz !!!
2009. aug. 21. 16:26
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
mért ne lenne jó rá a szemöldökcsipesz? igen, piros lesz tőle, de a gyantától ugyanúgy, és elmúlik kb fél óra alatt.
2009. aug. 23. 17:59
 10/18 anonim ***** válasza:

én is lány vagyok, de azért válaszolok :D

nekem is volt egy egészen picike, nem látszott, csak nagyon közelről(azóta már aztis eltüntettem), de nemhiszem h bárkit is zavart volna. olyan is volt, h jó ürügy volt arra, hogy megcsókoljon :)) "jéé, neked van bajuszod, hadd nézzem közelebbről..." xD

2009. aug. 28. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!