Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat zavarhatja hogy szegény vagyok?
Ez eléggé gáz..ha a pasid elhív valahova akkor ö állja a benzint mégis csak a pasid és ö hívott el:S Nem mind1 h 1 ember ül benn vagy 2?
Ha őszinte választ kérsz a kérdésre..akkor nem nem gáz,de viszont nem elég 5.000 forint..ha valami történik ..éhes leszel szomjas..és ha nem fizet semmi valószínű,hogy nem lesz elég:S..19/f
hát ha benzint fizettet,az már elég gáz...
elképzeltem..ültök kocsiban,közli,ha nah,akkor 1500 a benzin,te mondod,h 5000rem van,erre ő: nembaj tudok visszaadni...áhh,kész
tizennemsok éveseknél még számitson 1-2ezer forint,de ha már van annyi idős,hogy jogsija legyen (vagy kocsija is,de lehet az szülőké),akkor hadne fizetesse már ki azt a benzint...
párom elég sokat visz engem is a kocsiján,meg még nemvolt meg,a szülők kocsijával,de sosem mondaná,hogy nah,akkor számoljunk csak mennyi a benzin...még akkorsem ha hosszabb út...inkább veszem én neki is a cigit,vagy közös vásárláskor én fizetek,de pénzt elkérni másiktol igy azért durva...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!