Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom megcsalt, hogy lépjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megcsalt, hogy lépjek túl ezen a dolgon? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Párom megcsalt egy nővel,akit én is ismerek.Őt választotta egyébként,én már nem lakom vele.Kellett neki az újdonság.Azt mondta szeret,de elmúlt a szerelem,és neki az hiányzik.Ez az új pedig nagyon vonzza.A bajom az az,hogy én szeretem még a páromat,de már testi tüneteim is vannak annak,hogy a gondolatom csak körülöttük forog.Állandóan elképzelem őket olyan helyzetekben,amiben tudom,hogy mi is nagyon boldogok voltunk.És visszapörgetem azt az időszakot is,amikor már meg volt a nő,és mennyi mindent hazudott,hogy együtt lehessenek.Ezeken jár az agyam,és minden reggel gyomorideggel kelek,zsibbad a kezem,fogyok,nem tudok enni,nehezen veszek levegőt,a szívemnél pedig szorítást érzek.Ez hetek óta tart,és bezárkóztam magamba.Semmihez sincs kedvem.Az orvos felírt antidepresszánst,meg nyugtatót is.Dolgozni sem tudok.Úgy érzem,ennek sosem lesz vége.Mi történik az agyamban,hogy nem tudom túl tenni magam rajta,és mit csináljak,ráadásul már 41 éves vagyok,egyedül élek jelenleg.Az ismerőseim,szüleim,stb.mondják,hogy gondoljak a rossz dolgaira,meg magamra,hogy tönkre fogok így menni,de úgy tűnik,gyenge vagyok én ehhez.
2009. aug. 20. 09:01
 1/8 anonim ***** válasza:

El kell engedned, mert ebbe bele fogsz rokkanni!

Látod milyen tünetek jöttek elő, ne hagyd, hogy egy ilyen szemét miatt te legyél rosszul!

Elhiszem, hogy nehéz, de muszáj! Valahogy meg kell tenned!

Keress jobbat, aki megérdemel téged, aki méltat valamire!

2009. aug. 20. 09:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Menjél dolgozni!!!Így muszáj lesz elterelned a gondolataidat, és a munkatársak miatt össze kell szedned magad! Ne szedj semmilyen antidepresszánst! Menj emberek közé! Tudom, hogy nagyon rossz, de csak az idő tud rajtad segíteni. Nekem majdnem fél évembe tellt.
2009. aug. 20. 09:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezen csak Te tudsz segíteni. Az antidepresszánsok csak ronthatnak. El kell döntened, hogy életed végéig nyalogatod a sebeid és önsajnálatba menekülsz, vagy pedig megrázod magadat és felfedezed a körülötted lévő sokkal fontosabb és értelmesebb dolgokat,mint az exed volt. Én pl. meg sem engedhetném magamnak, hogy ne dolgozzak. Ébredj fel, egy pasi sem érdemli meg, hogy tönkremenjünk miattuk.
2009. aug. 20. 09:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Nos, épp a minap olvastam erről.

Ezelőtt el sem tudtam képzelni, hogy ilyen létezik. De a testen vannak különböző területek, amely az érzésekre hatnak. Ilyen a tiéd is. Na, meg ha pl munkahelyi problémád lenne, akkor a hátad féjna.... sorolhatnám. De mivel egy hozzád nagyon közel álló személyel vannak feszülségek, így a szív az, ami képes rossz állapotba kerülni. Saját magad érdekében, nagyon kérlek, vegyél relőt magadon. Biztos vagyok benne, hogy menni fog, akkor is, ha most úgy érzed reménytelen.. Én úgy élek, hogy azt vallom, ami nem ööl meg, az megerősít.. Én is sokmindent átéltem már.. De soha senki miatt nem fogom tönkretenni magam. Igaz én még csak 25 éves vagyok, de mé te is fiatal vagy. Keress egy férfit, aki szeret és tisztel.. Hidd el, nem nehéz találni. Rengeteg ilyen férfi van rossz kapcsolatban, ahonnan csak akkor akar kilépni, ha más látja, a biztosnak tűnő jövőt.. Tudom, most arra gondolsz, nem akarsz olyan lenni, mint a párod barátnője. Nem is kell.. Keregélj. Nyugodj meg. Talál magadnak feladatoat. Ne csak otthon legyél begubódzvan.. Mennyj el sétálni, nézelődj, kerékpározz, kirándulj, menyj el a barátaidhiz. Olvass. Tanulj valamit. Olyan sok sok lehetőség van az életben, amihez még csak pénz sem kell, Csak nyisd ki a szemed.. És ne add fel. Nem engedheted meg magadnak, hogy egy ilyen ember miatt tönkremenj.. Mert ez rosszabb lesz, és csak te tehetsz ellene, az orvos, nem tudja mi a baj, csak a tüneteket látja.. De foggalma sincs, hogy lelki bajok vannak mögötte. Sok sikert. :)

2009. aug. 20. 10:22
 5/8 anonim ***** válasza:
gondolj arra hogy miert add oda magad egy ojan embernek aki mast szeret te tobbet erdemelsz ennel... nem teged valasztott hanem a masik not akkor nem is erdemel meg tedd tul magadat rajta es eld az eleted boldogn nelkule
2009. aug. 20. 10:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel, kitartás!!!!
2009. aug. 20. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon rossz lehet.

Gondolj arra hogy az életben nincsenek véletlenek.

Lehet h ennyi dolgotok volt egymással.

Mindenesetre engedd el, úgy lesz a legjobb.

Te pedig gondolj abba bele, hogy ennyit hazudott neked és így elhagyott, megsem érdemelt. A szerelem ott is elmúlik majd.

Szerintem jön ő még a te utcádba:)

De ne tedd miatta tönkre magad, hisz ő se tenné.

Tereld el a figyelmed.

Sok sikert!!:)

2009. aug. 20. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz lehet most Neked. Valamennyit segíthet, ha már volt ilyen az életedben, hogy azt is le tudtad küzdeni, és utána ugyanúgy volt élet, sőt, talán szebb is, mint akkor. Ugye, hogy akkor sem hitted el, hogy ebből ki lehet jönni? Egy kívülálló könnyen tud észt osztani, tudom. Gondolj arra, hogy Te több vagy ennél, Te ezt nem érdemelted meg. És járj el nagyokat sétálni, és futni, mert az segít kikapcsolni, és az önbizalmadnak is jót tesz.
2009. aug. 21. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!