Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor most mi van? Mit is akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mi van? Mit is akar?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyok a pasimmal és szerintem eddig átlagosnál jobban ment..Viszont kb 2-3 hónapja olynaokat mond nekem,hogy gyerekesn viselkedem(igen belátom kicsit igaza van),nem olyan vagyok mint amilyennek megismert és arra utal néha h nem tetszik neki h én a kapcsolatunkat helyezem a középpontba(úgyértem kevesebbet vagyok a barátaimmal,amit már bánok).Félek attól h megunt vagy elge lett belőlem és és már nem kellek neki...Az eddigi összes kapcsolatomban (úgy baráti,mint szerelmi) én maradtam mindig utoljára és lettem az aki senkinek se kell(a selejt...).Nem akarom h most is ez legyen,és próbálok változni miatta,de úgy érzem nemjó neki semmi amit csinálok:(.Szeritnetek mért van ez?Velem van a baj?
2009. aug. 20. 01:52
 1/3 A kérdező kommentje:
Segítséééééég!!
2009. aug. 20. 02:08
 2/3 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg hogy hogyan lehetne neki jobb, pontosan mi a baja (bár lehet elmondta csak te nem írtad le). Aztán még jó ha a szexuális életetek is kielégítő, vigyél bele változatosságot. Utolsó lehetőség hogy más nőbe szerelmes.
2009. aug. 20. 02:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem meg elég p@r@szt, ha ilyeneket mond...!

Az én párom SZERET, és éppen ezért minél több időt velem akar tölteni (még 3 év után is)! Ha nálatok már 1 év után ez van, mi lesz később?!

Szerintem keress magadnak egy olyan fiút, aki viszont szeret Téged! Mert, hogy ő nem szeret, az biztos, mert akkor nem mondana ilyeneket...!

2009. aug. 20. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!