Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Sokat veszekszünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Sokat veszekszünk, mindig nekem kell békülni:S

Figyelt kérdés

Félek ha így folytatjuk elpapucsodom, de úgy érzem, hogy szeretem.

Segítsetek please.

2009. aug. 20. 01:31
 1/6 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy beszélni szeretnél vele, üljetek le egy asztalhoz és mondd meg hogy túl sokat veszekedtek mostanában ezért ki szeretnél békülni, már amennyiben ő is hajlandó rá és tiszta lappal indulni mindketten. Nekünk ez bejött.
2009. aug. 20. 01:36
 2/6 anonim ***** válasza:
békülj. nem leszek nagyobb papucs talál lábhoz valót ha kidibod és keresel egy jobbat...
 3/6 anonim ***** válasza:
leszel*
 4/6 anonim ***** válasza:

Az hogy ki kezdi a békülést mindig attól függ hogy ki hibázott!!!

Ha mindig neked kell kezdeni akkor valószínüleg te hibázol ez pedig nem papucsság!!

Próbálj meg rájönni mit cseszel el ami miatt ki alakulnak a veszekedések és ezt próbáld meg megszüntetni magadban!!

Esetleg megpróbálhatnád kikérdezni a párodat hogy mi az ami öt idegesiti benned aztán megbeszélhetnétek azt is hogy téged mi idegesít öbenne, aztán próbáljatok közös nevezöre jutni veszekedés nélkül turelmesen!!

2009. aug. 20. 01:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolóval nem értek egyet. Szerintem nem mindig a hibás kezdi a békülést. Mert annyira makacs és keményfejű, hogy ezt nem engedheti meg magának. Nekem ez a személyes tapasztalatom. Üljetek le, mondd el neki mi bánt, próbálj szép szavakkal a szívére hatni:)
2009. aug. 20. 10:52
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:]

F/18

2009. aug. 20. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!