Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebből Ti mire következtetnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből Ti mire következtetnétek? Lányok és fiúk (méginkább)

Figyelt kérdés
Egy 5 éves kapcsolatnak én vetettem véget kb. 2 évvel ezelőtt (lány vagyok). Nagyon tartalmas 5 év volt. Ugyanarra a főiskolára jártunk. Neki én voltam az első kapcsolat és első szexuális élmény is. Amikor szakítottunk, a részemről külső körülmények (is) közrejátszottak, tehát szerettem őt a szakításkor és ő is engem. Távol, más országban élünk. Ő időközönként fel-felvette velem a kapcsolatot emailben. Kölcsönösen kifejtettük h nem zárunk ki semmit a jövőt illetően de most nem megy. Névnapomra, születésnapomra is ír. A napokban is ő keresett meg emailben. A levélváltásunkkor most körvonalazódott hogy szerelmes az új kapcsolatába (lassan kétéves kapcsolat). Ő úgy fogalmaz h megtalàlta a helyét. Elmondja hogy engem is szeret de másként. De azt is elmondja hogy szeretné velem tartani a kapcsolatot, kíváncsi h mi van velem, szeretne velem találkozni hogy megtudja mit változtam, ki lett belőlem és szószerint idézem: bármi történjék azt szeretné hogy nekem jó legyen. Most ezeket hogyan kellene értelmeznem?? Ha annyira szerelmes, miért gondoskodna ennyire arról h mi kapcsolatban maradjunk? A 'megtalálta a helyét'hez szerintem hozzátartozik hogy állása lett, előléptették. szóval nem gondolom h feltétlenül csak a kapcsolatra érti. Köszönöm előre is a hozzászólásokat.

2012. dec. 7. 07:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy szerelmes ,de gondolkodj 5 év kapcsolst után kialakul nagyon is egyfajta törõdês :) MMegtalálta a helyét de törõdik veled
2012. dec. 7. 07:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Túlkombinálod. Kedvel, de már nem szerelmes beléd. Én is követem a legtöbb exemet, hogy mi van velük, stb. Volt egy 6 éves kapcsolatom, neki még a szüleihez is beugrok néha.
2012. dec. 7. 08:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja, 2. vagyok: 30F
2012. dec. 7. 08:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Pedig teljesen érthető.

Az első párommal én is tartom a kapcsolatot...sőt,azt mondják ilyen nem létezik de barátok maradtunk.

6 évig voltunk együtt és mindig érdekelni fog mi van vele és ha bármi baj van segítek neki...persze ez kölccsönös :)

25/N

2012. dec. 7. 08:29
 5/8 A kérdező kommentje:
és miért van kint a csókolózós képünk facebook-on? az sincs feltüntetve hogy kapcsolatban van.
2012. dec. 7. 10:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert nem érdekli a facebook,nem ott éli az életét.
2012. dec. 7. 19:21
 7/8 A kérdező kommentje:
na kösz :)
2012. dec. 7. 22:18
 8/8 anonim válasza:
Nagyon korrekt level az exedtol. Valoszinuleg tenyleg szeretett teged es tartani akarja veled a kapcsolatot. Ne kombinald tul a dolgot, semmit sem akar, a facebookra feltett kepeket a legtobben elfelejtik, statuszt nem frissitenek stb. Ha teged meg megmozgat es tobbet akarnal, akkor inkabb ne talalkozz vele, mert csak fajdalom lesz a vege.
2013. febr. 27. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!