Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod megcsalna, azonnal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod megcsalna, azonnal szakítanál vele?

Figyelt kérdés
Kérlek titeket, hogy ne csak annyi legyen, hogy ideírjátok, hogy igen, gondoljátok meg előtte, számítsátok bele azt is, hogy mennyire szeretitek őt. Ezek után, ti szakítanátok vele? Ha vagy konkrét aktus vagy \'csak\' smárolás történt, így értem a kérdést.
2009. aug. 19. 21:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%
smárolásért nem, de ha szex is volt akkor kidobnám mint macskát szarni...
2009. aug. 19. 21:49
 2/30 anonim ***** válasza:
86%
Hát előbb leülnék vele, és megbeszélném, h. miért csinálta, mi is volt, és ha csak smár, és megtudja magyarázni, és nagyon szeretem, akkor lehet, h. nem dobnám ki...
2009. aug. 19. 21:50
 3/30 anonim ***** válasza:
87%
Ha már megcsal (ha csak smár is) akkor kiderül, hogy annyit érsz neki...kb..nagy semmit.... ha igazán szeret akkor nem csal meg. Voltam szerelmes és engem is megcsaltak ráadásul 3x. Szóval én tanultam belőle..... én meg nem bocsáltanám neki. Te sem legyél naiv, hogy elnézed neki azt, hogy megcsal és közbe hülyére vesz.
2009. aug. 19. 21:51
 4/30 anonim ***** válasza:
89%
aki egyszer megteszi az újra meg fogja.
2009. aug. 19. 21:52
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Jobban szeretem annál a párom, hogy kidobjam... hát vagy sajnos vagy nem sajnos ez így van. De nem csalt meg eddig. Ha megcsalna és nem mondaná el akkor is látnám rajta mert ismerjük egymást...
2009. aug. 19. 21:54
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal szakítanék Vele, mert nálam a kapcsolatba nem fér bele a megcsalás. Ha nagyon szeretném, mélyen megbántana ezzel és már nem tudnék bízni benne soha többé. A csók is a megcsalás kategória, mert az ember csak úgy nem ad csókot senkinek, hanem csak a szerelmének. Ha megteszi, akkor a részéről már nincs szerelem, mert ha szeretek valakit, akkor mégcsak a gondolatomban sem fordul elő ilyesmi.
2009. aug. 19. 21:55
 7/30 anonim ***** válasza:
92%

Én nagyon sok dologért megbocsátanék, de ez az egy dolog van,amit soha! Akkor sem,ha életem szerelméről van szó. Nem bírnám elviselni,hogy más nővel lépett olyan kapcsolatba, amilyenbe velem volt/van. Ezt meg is mondtam neki az első pertől fogva, hogy ha csak egy csók is becsúszik valaki mással,azonnal vége, nincs visszaút. Nagyon megviselne a hiánya,de vagyok annyira makacs és büszke,hogy nem bírnám feldolgozni, és ha akkor nem is szakítanék vele,később ez a dolog, és a vele járó bizalmatlanság úgyis megölné a kapcsolatot. Tehát igen,azonnal szakítanék vele.

21/L

2009. aug. 19. 21:56
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a megcsalás nem megbocsátható,nincs visszaút.én azonnal szakítanék és elhagyom..megcsalás már csóktól szexig számít...én nem adnék 1 esélyt,mert tudom, hogy újra megteszi..kapcsolatban fontos alap bizalom...ennyi.
2009. aug. 19. 22:13
 9/30 anonim ***** válasza:
84%

21:56-os,végre egy tartással rendelkező lány!! ugyan ezt tudnám írni mint ő, szószerint!nem tűrném el h igy megalázzanak,én is kikötöttem a kapcs. elején,s biztos h később is megtenné aki megtette egyszer, s nem is szeret igazán, ha vagyok neki, velem smároljon, s velem d.ugjon

szintén 21/l

2009. aug. 19. 22:27
 10/30 anonim ***** válasza:
76%

Nem, megköszönném neki, hogy megcsalt és bíztatnám is rá. Még szép, hogy azonnal repülne és még örüljön, ha nem keverek le neki egy hatalmasat! Ha képes volt mást lesmárolni, akkor tovább is menne, esetleg többször is megtörténhet. Ha olyan gyenge volt, hogy nem bírt kitartani mellettem 100%-osan, akkor nincs értelme folytatni. Ha ezek után még lenne képe visszasírni magát, valószínűleg még meg is szívatnám.

Vannak dolgok, amiket egyszerűen nem lehet megbocsájtani. Ez is közéjük tartozik.

19/F

2009. aug. 19. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!