Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet még köztünk valami?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még köztünk valami? Megpróbáljam majd keresni?

Figyelt kérdés
Tavaly jártam egy szép lánnyal akibe szerelmes lettem, de elég hamar szétmentünk a távolság meg a kavarások miatt, egyszer verekedésbe is keveredtem féltékenységi jelenet miatt, mert egy srác aki szintén szerelmes volt a csajba az rám lett féltékeny mikor meglátott vele és nekem jött. De ez rég volt. Viszont részemről igazi volt a dolog, nagyon megszerettem komoly pont az életemben! Nagyon hiányzik, de 3 hónapja nem tartom vele a kapcsit, mert miután szétmentünk kicsit szemét volt velem és azt megjegyeztem neki szarul is esett... De ahogy visszagondolok olyan nagy sértés nem történt... meg tudom neki bocsátani. Újabban mindig vele álmodok és sokat gondolok rá! Keressem fel szerintetek vagy hagyjam? Ő is hiányol azt hallottam a pletykákból...
2009. aug. 19. 21:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Hívd fel telefonon,ha tényleg ő az igazi!
2009. aug. 19. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér, ugysem nyugszol addig.
2009. aug. 19. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is ezt ajánlom ebben a sorrendbe ahogy írták elöttem.Sőt sietnék mert az idő sok sebet begyógyít.Meg félnék nehogy unalmába is akár bepasizzon.
2009. aug. 19. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!