Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kedvelem, de még nem vagyok szerelmes. Nem is leszek
már az? :' (
Figyelt kérdés
Két hete összejöttem egy fiúval. Nagyon aranyos, rendes, helyes, de nem vagyok szerelmes belé. MIndig csókolgat, meg ölelget... és nekem ez nem esik annyira jó, mert nem vagyok szerelmes belé. Állítja, hogy ki fog alakulni, de én már nem tudom mit higyjek :( Nagyon szeretem, de - még - nem úgy. Most ott tartunk h szakítunk, mert ez így nem állapot. Szerintetek még adjak időt magunknak, vagy tényleg be kéne fejezni..? Nem tudom mihez kezdjek, mert félek, ha szakítanánk, hiányozna...
Köszönöm a válaszokat előre is! Ja, és az oltásokra nem vagyok kíváncsi.
2009. aug. 19. 19:30
1/9 anonim válasza:
2 hét alatt ne várj szerelmet. Tetszik neked mint pasi?
2009. aug. 19. 19:36
2/9 A kérdező kommentje:
néha ugyérzem, hogy igen, néha meg nem. fura....
2009. aug. 19. 19:48
3/9 A kérdező kommentje:
van h tök hozzá akarok bújni, satöbbi, de mikor megcsókol ugy eltolnám... nem tudom. tényeg nem. sose voltam ilyen tanácstalan.. :S
2009. aug. 19. 19:49
4/9 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Velem ugyanez volt. Szerettem, de egy idő után rájöttem h nem is jön be mint pasi. Szakítottam vele.
Szerintem neked se jön be, mert akkor éreznél is , legalább ha szerelmet még nem , de erős vágyat. Mert nem azért ha van egy jó pasi szívesen oda bújsz hozzá.:)
2009. aug. 19. 20:11
5/9 A kérdező kommentje:
Foggalmam nincs, valami nem megy vele, de félek ha szakítanék vele, akkor megbánnám... :S Mert valszeg hiányozna. Nehééz..
2009. aug. 19. 20:31
6/9 anonim válasza:
Szerintem hagyd. Nem fogod szeretni. Meg fogsz undorodni tőle. L.25
2009. aug. 19. 21:10
7/9 anonim válasza:
Szerintem is hagyd. Inkább egy olyan fiúval jöjj össze aki külsőleg is tetszik. Tőle biztos nem fogsz majd "undorodni" hanem szívesen odabújsz hozzá. :)
2009. aug. 19. 22:18
8/9 anonim válasza:
bocsi, én egy ellenpélda leszek. Elkezdtem flörtölgetni egy sráccal, aztán abbamaradt (miattam). Két év után újra felvettem vele a kapcsolatot (nem készakarva, csak volt egy helyzet, amit tudtam, hogy ő meg tud oldani-tehát nem ilyen taktika-féle volt részemről)és összejöttünk. fél év után éreztem, hogy beleszerettem. Szóval szerintem adj neki egy kis időt. Persze csak akkor, ha nem taszít esetleg. Az meg, hogy néha bejön, néha meg nem...nem mindíg nézünk úgy ki, mintha egy divatlapból vágtak volna ki minket. Tudod, vannak A meg B napok...
2009. aug. 19. 23:31
9/9 anonim válasza:
én egy háromnegyed év után szerettem bele a páromba, mert ekkorra ért meg a kapcsolatunk. és most nagyon szeretem, jobban mint eddig bárkit szerettem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!