Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy ne drogozz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne drogozzon többet?

Figyelt kérdés

Még csak 17 éves, de kb naponta drogozik.. Próbáltam már beszélni a fejével többször is, a tegnapi után ma már megint kiütötte magát.. Nekem ez nagyon fáj :(

Mit tudnék tenni? Még leszokni se akar, mert ő "így jól érzi magát".. Na de meddig? Az az 1-2 évig, míg bele nem hal? :\'(

2009. aug. 19. 18:12
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
81%

Látom nagyon szereted. /lehet lepontoztok de nem érdekel/

Próbáld meg felhasználni ezt a szeretetet ami érzel minél többször öleld át minél többet beszélgess vele. A szeretet gyógyító hatalmát sokan alábecsülik. Érezze, hogy bízhat benned majd szép lassan megnyílik. Ami a legfontosabb ne hagyd magad érzelmileg lehúzni.

2009. aug. 19. 20:47
 32/43 anonim válasza:
41%
attol függ milyen drogot használ, hogyha cask fű az nembaj, barátnőmet se zavarja soha. de hogyha mondjuk heroin akko má mind1 :D
2009. aug. 20. 00:28
 33/43 anonim ***** válasza:
50%

KEdves utolsó.A fű is káros ugyanúgy,sőt az alattomos,impotenciát okoz vagy korai magömlést,ideget támadja meg meg az agyat,leépít fizikálisan is,szerinted mér mondjuk mi sportolók,hogy nem kell ez a sz@r,inkább csináljon valami értelmeset,csajával törődjön,tanuljon nyelvet,olvasson,eddzen,üzleteljen,hadd ne soroljam már mennyi értelmes dolog van ehelyett a vacak helyett.

Hidd ez is tönkre tesz csak lassan,meg belépő a kemény drogokhoz.NEm kell ez senkinek legyél te is férfi és tedd le,ekkor derül ki,hogy hát de én bármikor letehetem,igen akkor mondom,tedd le most.Na ez a kemény.

Én a cigit 16 évesen így tettem le félév után,hogy mondták,hogy a gyúráshoz nem jó,másnap odaadtam a haveroknak tessék szívjátok nekem ez nem kell,és ennyi volt.

2009. aug. 20. 15:16
 34/43 anonim ***** válasza:
51%

a fű nem okoz impotenciát.

valóban nem mindegy, hogy milyen drogokat használ.

ha füvezik, nincs okod az aggodalomra, nem mondom, hogy örülj neki, hiszen ahogy látom, nem szereted az ilyesmit.

de ha csak fű, nincs miért aggódnod, amíg nem látod, hogy esetleg problémák adódnak a dologból.

ha nem viselkedik miatta veled paraszt módon, és szeret, fogadd el.

le fognak pontozni, de jobb, mintha alkoholista lenne...

2009. aug. 20. 15:31
 35/43 anonim ***** válasza:
De sok gondot okozz az is,ajánlom a bodybuilder.hu oldalon az edző beszél a fűről és ajánlom a Drogmentes mozgalom honlapját és rendezvényét.
2009. aug. 20. 15:34
 36/43 A kérdező kommentje:

Nem csak füvezik.. =(

De nem mondta el, hogy mit használ még ezen kívül..

Ma is megy egy haverjához buliba, és már most ki vagyok idegileg =(

2009. aug. 20. 15:38
 37/43 A kérdező kommentje:
Írna nekem valaki privit, akivel tudnék erről beszélgetni msnen?=(
2009. aug. 20. 15:42
 38/43 anonim ***** válasza:

figyelj, vagy elfogadod vagy nem. nem tudsz mit csinálni. honnan gondolod, hogy használ más szereket is?

miért nem mész vele te is a buliba?

2009. aug. 20. 18:58
 39/43 A kérdező kommentje:

Én elfogadom, de nem szeretem ezt, hogy csinálja...

nem akarok elcsábulni, és esetleg én is szereket kipróbálni...

2009. aug. 20. 19:07
 40/43 A kérdező kommentje:
Amúgy mondta, hogy használ mást is..
2009. aug. 20. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!