Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy ne drogozz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne drogozzon többet?

Figyelt kérdés

Még csak 17 éves, de kb naponta drogozik.. Próbáltam már beszélni a fejével többször is, a tegnapi után ma már megint kiütötte magát.. Nekem ez nagyon fáj :(

Mit tudnék tenni? Még leszokni se akar, mert ő "így jól érzi magát".. Na de meddig? Az az 1-2 évig, míg bele nem hal? :\'(

2009. aug. 19. 18:12
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, füvet tuti naponta használ, a többit kértem, hogy inkább ne mondja el, mert így is eléggé fáj...
2009. aug. 19. 18:36
 22/43 anonim ***** válasza:
69%

Hát.. Pedig a többi számítana igazán. A fűtől nem lesz semmi baja. Hosszú távon sem. Legrosszabb esetben a fűtől elszigetelődik mindenkitől, és magába fordul, azért mert mások nem értik meg. A fű nem vészes, amint érettebb lesz, le fogja tenni, vagy nagyban csökkenti a használatát.

A hangsúly a többi cuccon lenne. Pl az alkohol sokkal rosszabb, vagy eki, speed, kokain, netalántán opiát származékok, hallucinogének, egyáltalán nem mindegy, hogy mit szed. A fű miatt tényleg ne aggódj, a többi viszont aggodalomra adhat okot, ezért kéne megtudnod, hogy mi az amivel még él. Ha ez megvan, akkor tudok tovább segíteni, ill tudok adni telefonszámokat amiket felhívhatsz, és ahol hasznos tanácsokkal látnak el téged.

2009. aug. 19. 18:48
 23/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, majd írok neked privit, elvileg akkor este megkérdezem tőle, hogy miket szed..
2009. aug. 19. 18:50
 24/43 anonim ***** válasza:
95%
mondjuk hagyd ott és akkor onnantól már nem a te problémád.
2009. aug. 19. 19:07
 25/43 A kérdező kommentje:
Ilyen k*csög nem leszek..
2009. aug. 19. 19:08
 26/43 anonim ***** válasza:
Miért neked kell gondoskodnod róla, te vagy érte felelős? Talán te boldog vagy így? A saját életed is tönkre teszed... Ő csak akkor megy el kezeltetni magát, ha ő akarja... Ha miattad megy csak el, akkor az nem lesz valami hosszú életű... Senkit ne akarj megváltoztatni, mert ez nem megy.
2009. aug. 19. 19:23
 27/43 A kérdező kommentje:
Nem vagyok érte felelős, csak nem akarom elveszíteni életem szerelmét..
2009. aug. 19. 19:25
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ügy.. :S Én nem drogozom, de láttam a Requiem egy álomért c. filmet, nagyon a lelkemre hatott. sokkoló. Mindent bemutat azokról, akik drogoznak. H mi az ára, mind fizikailag, mind lelkileg. Barátod ezzel am tisztában van? (ez hülye kérdés volt..) Nézd meg vele, vagy nem tudom.. szeretnék segítei valahogy :S Sok sikert!
2009. aug. 19. 19:40
 29/43 anonim ***** válasza:
2009. aug. 19. 19:41
 30/43 anonim ***** válasza:
51%

Sajnállak kedves kérdező.Sajnos azt kell,hogy mondjam,hogy a barátod egy sz@r alak,nincs élete semmi célja csak van mint légy sz@r a falon.Az ilyen emberekről meg van a szolid kis véleményem,semmi se nézem őket,nem csak azért mert sportolok,hanem mert tudom,hogy férfi vagyok és nekem ez nem kell,olyan fantasztikus az életem nélküle,hogy egyszerűen hihetetlen,ha gondom van megoldom.

Nekem is lett volna lehetőségem kipróbálni de soha nem próbáltam semmi ilyesmit és nem is fogom,utálom,egyszerűen leépít ahogy illik,mind mentálisan és fizikálisan is.

Szerintem hagyd ott,téged is csak lehúz,ezt úgy hívom energia rabló.

Én tudom értékelni az egészséget,pedig szívbillentyű hibám van,és tudom,hogy vigyáznom kell a sporttal is.

Ezt sajnos nem tudják értékelni a fiatalok,hogy élhetnének egészségben kiegyensúlyozottan.

22F

2009. aug. 19. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!