Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy ne drogozz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne drogozzon többet?

Figyelt kérdés

Még csak 17 éves, de kb naponta drogozik.. Próbáltam már beszélni a fejével többször is, a tegnapi után ma már megint kiütötte magát.. Nekem ez nagyon fáj :(

Mit tudnék tenni? Még leszokni se akar, mert ő "így jól érzi magát".. Na de meddig? Az az 1-2 évig, míg bele nem hal? :\'(

2009. aug. 19. 18:12
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Ez annyira rossz, csak ő maga állíthatná le magát [ez de hülyén hangzik..], de még élvezi is.. :(
2009. aug. 19. 18:24
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem kioktatás, mellette akarsz lenni. Ha tényleg mellett akarsz lenni akkor azt ne lássa hogy még támogatod ebben, ok hogy te nem próbálod ki. Kb. akkor vagy mellette ha megfogod a kezét és elrángatod egy dokihoz!
2009. aug. 19. 18:26
 13/43 A kérdező kommentje:
Én meg próbáltam, mondtam, hogy akkor most azonnal indulunk dokihoz.. De ő annyira tiltakozott... Én már annyit veszekedtem vele ez miatt...
2009. aug. 19. 18:27
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

Miért drogozik? Maga az anyag vonzza vagy belemenekül a problémák elől.

A kiváltó okot kellene megszüntetni.

Addig hiába minden beszéd vagy elvonó.

2009. aug. 19. 18:29
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy leopntoztok, de most most mondok egy igazságot, sehogy nem fog leszokni róla. sajnos ott kell hagynod, mert még a végén te is rászoksz, mert jajj próbáld ki cica stb. dolgokkal rá vesz, hiába mondom most azt, hogy jajj én soha meg ilyenek, Ő is ezt mondta hajdanán, és lám lám milett. Ilyen helyzetben voltam egy éve, és elmendtem iskola phszihológushoz, meg védőnőhöz is, elmeséltem nekik, és mondtk hogy hagyjam, mert az ilyen embereknek már az ÉLETÜK is fontosabb a drognál nemhogy majd még ÉN vagy most ebben a helyzetben TE.Nagyon sajnállak, soksok kitartást, és hagyd végre magára, hátha az egy kicsit észhez téríti, addig fog drogozni, míg be nem látja talán egyszer, hogy vannak jobb dolgok is, csak nehogy késő legyen...
2009. aug. 19. 18:30
 16/43 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek, csak nem akartam így fogalmazni, mert látszik, hogy nagyon kivagy te is ettől... :(
2009. aug. 19. 18:32
 17/43 A kérdező kommentje:

Valami nagy problémája van, de senkinek sem beszélt eddig róla..

Nem akar rászoktatni, ezt tegnap meg is mondta. Nem akarja, hogy én is függő legyek, mint ő, és elb*sszam az életemet.. Ettől nem félek, hogy rászoktat. Mert nem fog.

2009. aug. 19. 18:32
 18/43 A kérdező kommentje:
És elhagyni tényleg nem fogom, bármi történjen.. :(
2009. aug. 19. 18:33
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy egy pszihológushoz vidd el. Ennél könyebb megoldás nincs, valahogy dolgozz ezen hogy hogy tudod oda eljuttatni. Lehet hogy az is elég. Ha a problémáját enyhíti akkor a drogot is könyebben abbahagyja.
2009. aug. 19. 18:34
 20/43 anonim ***** válasza:
65%
Könyörgök. Ne vegyünk minden egy kalap alá. NAGYON nem mindegy, hogy milyen drogokat használ. Kérdező, légyszíves írd le pontosan, hogy miből kb mennyit, és milyen gyakran.
2009. aug. 19. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!