Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ki kell mutatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki kell mutatni az érzéseiteket a másik fél iránt? Mennyi a határ, hogy a másik ne éljen vele vissza? Mki válasza érdekel.

Figyelt kérdés

Volt, amikor kimutattam a pasimnak mennyire szeretem, de visszaélt vele, elbízta magát, gondolva úgyis oda vok érte...

De volt, olyan pasim is,akinek nem mutattam ki , mert féltem és szóvá tette...

AKKOR MOST MI VAN? KIMUTASSAM V.NE?

2009. aug. 19. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Tudod, ez nem annak a függvénye, hogy kihasznál-e vagy sem, persze valamilyen szinten közrejátszik! Egy kapcsolatban fontos, hogy kimutassuk a másiknak, hogy szeretjük, mert ha nem tesszük, a másik elbizonytalanodik, esetleg úgy is érzi, hogy nem szeretik...

De amúgy nekem az a véleményem, hogy nem szabad hamar kimutatni az érzéseinket, hogy teperjenek a hapsik:)

mert ha azt látják, hogy már az első pár randin szerelmet vallasz nekik, az tényleg nem jó (bár ez pasi függő is)

De a lényeg, hogy azért mutasd ki, amikor eljön a megfelelő idő!

2009. aug. 19. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:
En amondo vagyok, hogy sokszor csalodunk, de akkor is ujra bizok, mert jobb ezerszer csalodni, mint egyszer eppen emiatt elvesziteni az igazit.
2009. aug. 19. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hülyeség nemkimutatni. Aki nem akar kihasználni az úgysem fog. A másik hogy attól hogy kimutatod, kihasználni csak akkor tud ha hagyod.
2009. aug. 19. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!