Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exszel maradtunk jó viszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exszel maradtunk jó viszonyban néha van szex is. De már túl sokat akar. Hogy állítsam le?

Figyelt kérdés

szóval volt olyan, hogy meghívás nélkül feljött (gondolom ellenőrzés volt, hogy nem e van e már valakim)

most meg jelezte, hogy fel akar jönni amolyan kedves, nyálas, fűzögetős stílusban.

mondtam neki ne jöjjön, megsértődött.

én úgy vagyok vele, ha néha néha találkozunk is, de ne csináljunk már rendszert belőle, ne szálljon már rám.

ha ezt így elmondanám, talán megsértődne és nem látnám többet, amit meg nem akarok.

hogy oldjam meg, hogy a kecske is jól lakjon, a káposzta is megmaradjon?

2012. dec. 5. 17:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

nem írtam ilyet, hogy ki kellene használnom - nem értem ez miből jött.

amúgy nullára megszüntetni nem akarom. eljön annak is majd az ideje.

2012. dec. 5. 19:05
 12/16 A kérdező kommentje:

a tisztánlátás végett.

nem használjuk ki egymást, csak segítjük egymást a magányban. mert az rossz.

2012. dec. 5. 19:08
 13/16 A kérdező kommentje:
olyasmi, mint amikor egyedül vagy és van egy kéz, ami átölel. amolyan lelkitársféle nem tudom mi ez. amire neki is, nekem is szükségünk van, meg szerintem mindenkinek.
2012. dec. 5. 19:09
 14/16 A kérdező kommentje:
az ember társas lény alapon.
2012. dec. 5. 19:11
 15/16 anonim ***** válasza:
De ő nyilván többet akar, mint te, szóval mégis jobban kihasználod te őt, mint fordítva.
2012. dec. 6. 09:59
 16/16 A kérdező kommentje:
nem akar többet. ő szakított és nem akar békülni. szóval nem akar többet és azt sem tudom honnan jön az, hogy "NYILVÁN többet akar". abszolut nem látok ilyet, és pláne nem nyilvánvalóan
2012. dec. 6. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!