Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
a barátom fiatalabb nálam,de nagyon jól megvagyunk és nagyon szeretjük egymást.9 hónapja vagyunk együtt.Megszeretné már ismerni a családomat,de apukám hallani sem akar róla,mert ő fiatalabb.Most is mondta h hétvégén jön hozzánk,és h beszéljem meg apummal.Mondtam apukámnak és azt mondta h nem akarja megismerni:(Attól félek h ez miatt szakítani fog velem,és keresni fog egy olyan lányt,akinek a szülei elfogadják:(:(Am ő 16 éves, én meg 23
2009. aug. 19. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
húú hát ez egy elég nehéz helyzet, mert ha még a fiú lenne idősebb az oké :) gondolom elég felnőttes lehet ha szóba álltál egy 16 éves gyerekkel, sztem mindenképpen vidd el magatokhoz és ültesd le apukáddal beszélgetni és hát ha ő is rájön h nem egy kis hülye kamasz gyerek :)
2009. aug. 19. 16:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Húú...hát semmi közöm hozzá, de tényleg elég nagy a korkülömbség :S, mert még, ha 1-2 évvel lenne fiatalabb, de így?!:S lehet jobb is lenne ha szakítanátok, mert később okozhat majd problémát ez a nagy korkülömbség, de ki tudja?:D lehet, hogy anyakomplexusa van, akkor jól meg lesztek:P

A kérdésedre válaszolva, erről nem te tehetsz! és ezt neki is meg kell értenie! ha emiatt képes (lenne) elhagyni, akkor nem is érdemli meg a szeretetedet!

2009. aug. 19. 16:08
 3/9 A kérdező kommentje:
jaj 2.válaszoló...a válaszod első része nagyon poénos volt:)jót mosolyogtam:)....am köszi a válaszokat.Kellemetlen helyzetbe nrm akarom hozni sem őt,sem pedig magamat avval h hazahozom "engedély" nélkül.Csináltam már ilyet mással még régebben,és elzavarta apukám.
2009. aug. 19. 16:16
 4/9 anonim válasza:
Itt nem a korkülönbséggel van a gond. Most még nyilván nagyon furcsának tűnik de 5 év múlva már nem lesz az. És ha azt mondod apádnak hogy 18 éves? Kíváncsi lennék mit reagálna. Szerintem nem az életkorával van baja hanem a ténnyel hogy felnőttél...
2009. aug. 19. 16:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Lehet, hogy túlzottan őszinte leszek, de elvégre itt mindenkinek ez a dolga...

Szerintem ne vidd haza, amíg apukád meg nem enyhül (bár lehet, hogy sose fog), mert csak balhé lenne, és mind a hárman rosszul éreznétek magatokat.

Meg őt is meg lehet érteni, mert szerintem ezen (pl. én is így teljesen ismeretlenül)sokan megdöbbenek, sőt szerintem a baráti körödből már hallottad az összes érvet ezzel kapcsolatban... Pl. Egy 16 éves fiútól nem lehet várni tartós hűséget, mert mi lesz, ha ő 30, te pedig 37 leszel? Akkor ő tuti el fog azon gondolkodni, hogy megérte-e az egész fiatalságát egy nő mellett eltölteni, és hajtani fogja a kíváncsiság (lehet, hogy hamarabb is). Ha pedig azt mondod, h azért te se tervezel ilyen nagyon hosszú távra, hanem addig, amíg jól érzitek magatokat, akkor felesleges ilyenekkel a szüleidet stresszelni (pl. az én szüleim azt mondják, hogy csak azt vigyem haza, akit elveszek :P ). Meg (igaz, nem vagyok gondolatolvasó), de biztos, hogy az a fiú szerelmet és nem rajongást érez irántad? (írd be a keresőbe, a "tanár" szót, és akkor látni fogod, hogy milyen sok fellángolás van akár a 12-16-os korosztályból a 25-40-es korosztály felé). Még a végére azt kérdezném, hogy nem fogják a kapcsolatot felőrölni a "Mi a baj a korban hozzád illő férfiakkal?" kérdések és társaik, amiknek állandóan ki vagytok téve?

2009. aug. 19. 16:49
 6/9 A kérdező kommentje:
nah jó nem érdekelnek a hülyeségek köszi!Nem a kioktatás kell meg az témán kívülis ostoba megjegyzések, és "okos" gondolatok!Hűséges hozzám,szeret,és ez viszonozva van!Itt más gond nincs mint apukám!Ennyi a történet.És nem érdekel h mit gondolnak egyesek,meg h látják a dolgokat.Én úgy látom ahogy nekünk jó, és teszek a nagyvilágra.Nah meg most lelehet szólni nyugodtam....de szeretem ha a kérdésemre válaszolnak.Na meg mivelhogy apukám mégis apukám,ezért megszeretném oldani a dolgokat,de ha nem megy akkor nem érdekel,akkor is vele maradok
2009. aug. 19. 17:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! A 16:49es vagyok

Nem kioktatásból írtam, hanem [szerintem] hasonló gondolatok játszódnak le apukád fejében és félt, hogy csalódni fogsz (mert otthagy, barátaid szétszednek, stb. MÉG akkor is, ha ezek nem valós félelmek). És ebből következik, hogy csak úgy tudod elfogadtatni apukáddal, ha bebizonyítod (/-ja), hogy ezek a félelmek alaptalanok...

Én így gondoltam, nem pedig kioktatásból, és a kérdésedre is válaszoltam.

2009. aug. 19. 17:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Még mindig én :P

Amit fentebb írtál, ha egy kicsit kevesebb indulattal előadnád apukádnak, akkor lehet, hogy megenyhülne, mert abban sokminden benne van...

2009. aug. 19. 17:38
 9/9 A kérdező kommentje:
előadtam és azt mondta h ő nem égeti magaát azzal h nekem fiatalabb a pasim,és h ne haragudjak de felejtsem el h ő valaha is megakarja ismerni
2009. aug. 19. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!