Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti járnátok egy nácival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok egy nácival?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 15:04
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
52%
NEM
2009. aug. 19. 15:07
 2/41 anonim ***** válasza:
46%

;D ma már nincsen náci, csak nácista érzelmű.

És igen járnék, mert nem kevesebb semmivel és nehogymár emiatt veszítsen az a srác az értékéből.

2009. aug. 19. 15:07
 3/41 A kérdező kommentje:
aki nem az miért nem?
2009. aug. 19. 15:08
 4/41 anonim ***** válasza:
64%
Ha szerelmes lennék akkor nem érdekelne, hogy ki ő mi ő. Persze csak ha normális kereteken belül viselkedik, tehát egy balhés srác nekem nem jönne be, ha szerelmes lennék, akkor sem
2009. aug. 19. 15:10
 5/41 anonim ***** válasza:
86%
hozzáteszem, van 1 ismerősöm 28éves már és 2 gyerek édesapja, eleinte féltek vele járni, és egyszer csak férjhez ment a csaj hozzá, azóta született 2 gyerek és semmi gond nincs a családjukban
2009. aug. 19. 15:17
 6/41 anonim ***** válasza:
65%

nem értékelem a szélsőséges és radikális politikai nézeteket, legyenek azok szélsőjobbosak, vagy szélsőbalosak,

ezek ugyanis kihatással vannak a mindennapokra. ideológiai és történelmi szempontból persze érdeges lehet a téma, de a mostani magukat nácinak valló emberek jó részének fogalma sincs arról hogy milyen eszméket vall, nincs megfelelő háttértudása, nagyrészt csak az utáljuk a cigányokat/zsidókat/szineseket/bárkit aki nem azt mondja amit mi dolognál vannak leragadva. ez pedig mélységes emberi butaságra vall. persze ez is egy sztereotípia amit most kifejtettem, hiszen nekem is vannak olyan ismerőseim akik tájékozottak. de emiatt legalább senkit nem vernek össze:)

én egyszerűen nem tudnék párkapcsolatot létesíteni olyas valakivel aki ennyire nem elfogadó az emberek egy részével szemben, mivel nekem mondhatni személyes ellentéteken kívül ilyen jellegű problémáim nincsenek. azaz nem díjazom az alaptalan előítéletekkel rendelkező embereket.

L/22

2009. aug. 19. 16:02
 7/41 anonim ***** válasza:
49%
16:02.es: Ahhoz képest, hogy elítéled a szélsőséges nézeteket elég "balos" vagy és buta.
2009. aug. 19. 16:31
 8/41 anonim ***** válasza:
72%
16:31. es. szerintem nem kéne minden embert lekommunistázni ha kinyilvánítja a véleményét. és szerintem igaza volt a csajnak. te is mekkora kőbunkó vagy.
2009. aug. 19. 16:50
 9/41 anonim ***** válasza:
81%

aki elítéli a cigányokat, színeseket, stb, azt nem nácinak hívják.

én járnék nácival, nemlenne semmi akadálya. ha szerelmes lennék, egy cigánnyal is ugyanúgy járnék.

(zsidóval nem:D bocsi, ezvan:D)

2009. aug. 19. 17:11
 10/41 anonim ***** válasza:
14%

Nagyon okos vagy, honnan tudod bárkiről is h zsidó-e vagy se?

Láttam már olyan gyereket akiről nem tudtam volna h zsidó-e

2009. aug. 19. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!