Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon büdösödik a lábam, viszont a páromnak kissé lábfetish beütése van, nagyon szereti nyalogatni, puszilgatni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Főleg most nyáron a nagy melegben. Sztem ez ciki,bár őt nem különösebben zavarja,mégis mit tegyek?2009. aug. 19. 14:52
2/11 A kérdező kommentje:
Nem mindig tudom megmosni,főleg ha hozzájuk megyünk...
2009. aug. 19. 14:58
3/11 anonim válasza:
Használj bőr belsőrészű cipőt (sajnos ezek drágábbak, de tényleg használnak, öcsém problémái is így szüntek meg), ha zárt, akkor pamutzoknit, nagyon jók az AVON-os lábspray-k, krémek, hosszantartó friss, gyümölcsös illatuk van. Valamint, néha kezeld gombaölő krémmel (Canesten), nyáron hamarabb gombásodik a láb, lábköröm.
5/11 anonim válasza:
Vágd le, és nem lesz lábfétise:D
6/11 anonim válasza:
Semmit. Nyomd neki oda büdösen és majd megunja.
7/11 anonim válasza:
Bele kell törődnöd,hogy soha nem is fogja zavarni a barátodat,sőőt..!Pont ez az "illat" izgatja fel,mivel lábfétises!Ha őt nem zavarja,akkor téged miért zavar??
Ősszel még jobb dolga lesz sztem,mikor harisnyában leszel;)Amúgy én is ezzel(lábfétis) vagyok megáldva,tapasztalatból beszélek... 28/F
8/11 anonim válasza:
A mosás be szokott jönni. Ja, és ne hordj műszálas zoknit
9/11 anonim válasza:
Én lábfetishiszta vagyok, de sajna nincs partner akivel tudnám ezt gyakorolni. Ha van esetleg valaki akinek lenne kedve hogy kényeztessem, csókolgassam a lábát az írjon! (20/F) Amúgy hozzáteszem h szerintem nemgáz ha egy csajnak büdöss a lába, sőt ez az izgató (számomra)
10/11 anonim válasza:
Én is lábfetisiszta vagyok és nem zavar ha büdös barátnőm lába, sőt annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!