Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ilyen szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen? Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.nem vagy egosita meg semmi de igy mások véleménye alapján nem vagy egy csunya lány sőt...mégsem kellek soha egy fiunak se.Randizok velük minden de a végén ugyis az jönki h nem lesz semmi.akárhány fiuval próbálkoztam a vége kudarc lett pedig én sztem mindent megtettem.már nem is merek senkivel kezdeni sőt az önbizalmam is elveszik:(:(
2009. aug. 19. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Na ha te így vagy lányban , akkor én fiúban vagyok ugyanez , csak nekem még a randi se jön össze:( pedig nem vagyok bunkó, nem iszok nem cigizek... és annyira csúnya se vagyok.( de a sok sikertelenség már betesz az önbizalmamnak rendesen)
2009. aug. 19. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Hát, ha a randikon is midníg sajnáltatjátok magatokat, akkor nem csoda, ha leszrnak.
2009. aug. 19. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont, nagyon nagy volt XD
2009. aug. 19. 14:50
 4/8 anonim ***** válasza:
de miért nem dobsz fel 1 képet, akkor látnánk h tényleg nem vagy-e ronda, vagy csak nagyno nagy képzavarban vagy önmagaddal...
2009. aug. 19. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
utsónak igaza van. Lőjj fel egy képet, és mondunk őszinte kritikát. Egyébként meg jó,ha tudod, önmagad hol vagy a nagy tízes skálán, ás azonos szinten válogatsz.
2009. aug. 19. 14:52
 6/8 A kérdező kommentje:
hogyne majd hirdetem magam a gyakorikérdéseken:D
2009. aug. 19. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:
És akkor a kérdező mért nem találkozik a 14:44-essel,és ezt jól meg is beszélhetnék.És már túl is vannak az első randin.Nem is értem:-))
2009. aug. 19. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:
akkor írj privátot 14:44-esnek, és éljetek boldogan...
2009. aug. 19. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!