Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

A barátom egy érzékeny és szelídlelkű srác, és nagyon könnyen befolyásolható. Van egy nagyon perverz és szexcentrikus barátja, aki összevissza csalja a barátnőjét amikor csak tudja, és ha a barátom vele lóg, azután teljesen más lesz. Pont mint a barátja.

Félek, hogy bármennyire is szeret engem a barátom, ez a srác ráveszi valamire. Mindig lehangolódok, ha tudom, hogy találkoznak, vagy már attól is, ha msn-en beszélnek (egyszer beleolvastam beszélgetéseikbe. Mindig olyanokat írkálnak, hogy ezzel meg azzal feküdnének le. A barátja kezdi, a barátom meg csak helyesli... de állítása szerint az egész alaptalan, és csak írkálnak összevissza...)

Annyira össze vagyok zavarodva, nem tudom melyik az igazi énje. Csak hülyít szerintetek? Néha ezt érzem igen, néha viszont azt, hogy minden a legnagyobb rendben.

Mi a véleményetek? Mit kellene tennem?

2009. aug. 19. 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Rajtad múlik, hogy megbízol-e benne vagy sem. Ha befolyásolható, nyilván meg akar felelni a hülye havernak és ő sem akar kevésbbé menő lenni. Szó, ami szó, kissé éretlen viselkedés. Esetleg elmondhatnád neki, hogy ez neked mennyire rosszul esik.
2009. aug. 19. 14:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát másképpen viselkedik az ember a haverjaival másképpen a barátaival és másképpen a barátnőjével is. Eltiltani a sráctól nem tudod és nem is szabad. Ha tesz vmit akkor ennyit erről, am meg próbálj megbízni benne. Kiderül te vagy neki fontosabb vagy a haverja hülyesége.
2009. aug. 19. 14:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!