Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a raszta csajokról?
Figyelt kérdés
Na az a helyzet hogy nagyon szeretnék raszta hajat. Most enyhén hullámos hosszú barna hajam van, titeket zavarna ha a barátnőtöknek rasztája lenne? Bejön ez nektek? Vélemények?2012. dec. 4. 20:02
21/32 anonim válasza:
Ne is foglalkozz velük, én több mint 3 éve vagyok raszta és bőven válogathattam a pasik között. Hidd el aki szeret az rasztaként is szeretni fog.
Meg nem értem miért kell egyből füvesnek gondolni az összes rasztát. Azért mert valaki raszta az nem azt jeleni, hogy szív is. Ez diszkrimináció....
22/32 A kérdező kommentje:
Utolsó, a számból vetted ki a szót! Amúgy pár nap múlva szülinapom és arra megcsináltatom :D
2012. dec. 5. 19:20
23/32 anonim válasza:
Nah ennek örülök. Amúgy én is szülinapomra "kaptam" a hajam, nekem sógorom csinálta (aki szintén raszta hugommal együtt) pont ma 2 éve. A szülinapom meg 17én lesz :)
25/32 anonim válasza:
én nem vagyok raszta és nem is volt raaszta bnőm , de volt egy nagy szerelmem aki az volt f22 :)
26/32 A kérdező kommentje:
Mostmár én is az vagyok :D Szülinapomra rasztát kaptam :D Bár a suliban nincsen az igazgató elragadtatva de lesz@rom.
2012. dec. 29. 23:14
27/32 anonim válasza:
a raszta szív örökké dobog:) amúgy szerintem jól néz ki, igaz én magamnak nem mernék csináltatni. felénk igen sok rasztás csávó van, mindegyik helyes, úgyhogy megérné csináltatni:D
28/32 walk w1th mee válasza:
van 1 rastás csaj suliban,mégcsak 9.es... pc,és a fű megy rendesen:D
29/32 A kérdező kommentje:
én nem füvezek, mondhatom magam normálisnak :D a raszta csak a stílusomat fejezi ki :DNa jó, ha buliba megyek fogyasztok egy kis alkoholt meg 1-2 szál cigi, de ez nem vészes
2012. dec. 29. 23:36
30/32 A kérdező kommentje:
A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.
# 27/29 Időpont ma 23:26
Merre fele laksz? Hol az a sok helyes raszta pasi? :D felém alig látni 1-2őt :D
2012. dec. 29. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!