Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adnátok tanácsot? Idősebb pasi.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok tanácsot? Idősebb pasi.

Figyelt kérdés
Sziasztok, kissé komplikált a helyzet, de jó lenne ha adnátok tanácsot érdekel a véleményetek! Szóval, a főnököm durván egy 10-sel idősebb nálam, nekem nagyon bejön és lehet hogy én is neki, egyre többször kapjuk el egymás tekintetét és észre veszem hogy néz. Szerintetek azért néz mert bejövök neki? Vagy azért mert zavarja hogy nézem és hogy hagyjam abba? Van valami ötletetek hogy mi legyen érdemes ezt tovább folytatni? Ezt a "játszadozást"... Előre is köszi! 21/L

2012. dec. 4. 19:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja, van egy nős barátom, lett egy szeretője, jókat dugtag úgy kb fél évig, aztán ellehetetlenült a helyzet, mert kezdett kitudódni a dolog. Természetes a csaj dobva lett.
2012. dec. 4. 21:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Nyilván bejössz neki, mert fiatal vagy, meg új még a melóhelyen.

De ha jót akarsz magadnak, akkor nem keveredsz kezdő dolgozóként a főnökkel közelebbi viszonyba.

Kitudódik úgyis, és akkor a kollégák utálni fognak és nehéz lesz ott dolgoznod tovább. Ha összevesztek egyszer, akkor nehéz lesz ott dolgoznod tovább.

2012. dec. 4. 22:02
 13/15 anonim ***** válasza:
én 22 vagyok, a párom jóval idősebb mint én, amikor megismerkedtünk ő egyedülálló volt már rég(elvált). Én nem ajánlom hogy kezdj a főnököddel 1 mert a főnököd, de nagyobb akadály hogy nős. :( Itt csak te csalódhatsz.
2013. jan. 13. 20:42
 14/15 anonim válasza:
megértem a hejzetedet! bár nállam picit lejebb vannak az életkor határok mivel csak 17 vagyok de van 1 ugy nevezett "főnökfélém" aki 20on éves de hihetetlenül bejön nekem ! és ug érzékelem én is neki de nem tudom hogy hejes e lenne ha történne valami :D márcsak azért is mert családbarát féle
2013. máj. 13. 19:12
 15/15 rebeca123 válasza:
Sajnos, az a baj hogy a mai embereknek csak egy alkalomra kellenek a nők/férfiak. Lehet hogy csak 1 kalandra kellenél neki. Ha van neki felesége és tényleg szereti akkor nem fekszik le veled, de lehet a kapcsolat nem megy jól. Soha nem lehet tudni.:)
2014. ápr. 5. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!