Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek? Ötletek?

Figyelt kérdés
15 éves fiúnak szeretném az első hónapra..most 21-én..nemtudom mit vegyek..:S
2009. aug. 19. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
valami jó póló? zene CD? kérdezd meg haverját milyen játékot szeret... ilyesmi. neked kéne ismerned.
2009. aug. 19. 11:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Első hónapra???!!! Semmit! Minden hónapban ünnepséget akarsz csapni? Szerintem pont ez az, amitől a férfiak a falra másznak! De ha már nagyon akarsz adni valamit, lepd meg valami saját készítésű aprósággal. Miért kell mindig VENNI valamit? Baromságokra szórni a pénzt...
2009. aug. 19. 11:56
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem mindet csak az elsőt...

de azért köszi..:)

2009. aug. 19. 12:01
 4/10 anonim válasza:
egy aranyos plüssmacit:DXD
2009. aug. 19. 14:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom,hogy régebben mikor nagyon lelkes voltam,és én is egyből ajándékot vettem,a pénzem elment hülyeségekre,ráadásul a kapcsinak is nemsokára vége lett...Szerintem ne vegyél semmit,mert ha ő nem fog,az bizony rosszul fog neked esni.
2009. aug. 19. 16:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez igaz de ő mondta h vett vmit...:/
2009. aug. 19. 18:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Vagyis már az elején mondta h szeret ajándékozni és mikor tnap 1ütt vtunk véletlen mondta h megvan az ajándék..:S
2009. aug. 19. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja így akkor oké már:)Szerintem valami vicceset vegyél neki,ne giccseset,ami nagyon átlagos...vannak ezek a diliboltok,bár nem tudom ahol te laksz van-e ilyesmi...De hogy még eredetibb legyen,ha megveszed azt az apróságot,akkor ne csak úgy szimplán add oda neki,hanem én pl. 1szer azt csináltam,igaz,hogy tél volt,hogy elmentem 1kis parkba,ráakasztottam egy kis bokorra egy angyalkát,és arra mentünk sétálni a barátommal,és ott csillogott az angyalka,nagyon örült neki:)
2009. aug. 19. 19:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Még mindig én vagyok,közben eszembe jutott hogy vehetnél esetleg valami szerencsehozó tárgyat,követ,stb,ezek meg az ezoterikus boltokban kaphatók,nem is drágák,és aranyos ajándék:)Semmiképp se szíves mütyürt vegyél:)
2009. aug. 19. 19:13
 10/10 A kérdező kommentje:

nem áll szándékomban nagy lányos dolgot venni csak téll nehéz kitalálni mert ő ez a gördeszkás feeling..:S

deazértköszii^^

2009. aug. 20. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!