Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a barátnőm anyukája? Mit lehetne ez ellen tenni hogy ne ilyen legyen?
Van egy barátnőm 16 éves én 17 éves fiú vagyok és 1 év 1 hónapja járunk, nyáron igaz hogy az én falumba dolgozik , de alig találkozunk kb 1-3 nap egy héten ez sztem nem sok !
Most volt neki pár szabad napja és mikor a b.nőm huga ideges lett a b.nőmre akkor elmondta neki hogy az anyukája mit mondott!És a b.nőm elmesélte nekem Ezt mondta: Túl sokszor találkozunk és szeptembertől bekeményít ugy hogy csak 1héten csak 1szer találkozhatunk akkor is csak hétvégén! Ezen meglepődtem de nagyon! Állítólag az anyukája nem haragszik rám meg szerintem nincs is rá oka! De mondtam a b.nőmnek hogy tuti v.miért haragszik de ő azt mondta hogy nem!
Mondta a barátnőm hogy őt nem érdekli hogy mit mond az anyukája ő akkor is találkozni fog velem többször egy héten és ha meg akarja akadályozni akkor szól a mamájának és lecseszi durván (tudni illik hogy a mamája jó fej és hatásos) :D
De mondtam a b.nőmnek hogy inkább beszéljen ő az anyukájával de az a baj hogy őt lecseszi és nem ér vele semmit ha beszélni akar vele, és eért nem mer vele beszélni!
Szerintetek most mi tévők legyünk?
Lehet csak összekaptak és az anyukája hirtelen ezt vágta a fejéhez, vagy fél attól, hogy így nem fog rendesen tanulni a barátnőd.
Szerintem bizonyítson a suliban (jól tanuljon) és otthon (segítsen a házimunkában) és akkor nem lehet rá panasz.
Neked nem kellene beszélni az anyukájával, ez az ő ügyük.
Az az igazság hogy gimnáziumba jár és 4/5 lett az év végije állandóan szal nem hinném hogy rosszul tanul mert láttam a bizijét :)
házimunkában meg segít folyamatosan amikor otthon van! ugyhogy foggalmam sincs mi lehet a gond! Talán ha velem van rossz kezekbe kerül? :D viccesek néha a szülők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!