Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen legyen a FÉRFI, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen a FÉRFI, akit párodul választottál?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 09:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha már páromul választoTTAM akkor olyan amilyen ő maga. Ha azt akarod kérdezni, hogy választanék, akkor oda lenne pár ötletem.
2009. aug. 19. 09:40
 2/10 A kérdező kommentje:
akkor úgy...:)
2009. aug. 19. 09:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Szeressen!!!!!
2009. aug. 19. 09:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Külsőre csak annyi hogy MAGAS!!!!!

mert én pici vagyok :D

Belsőre:szeressen,hűség....figyeljen az érzelmeimre,öszinte

2009. aug. 19. 10:21
 5/10 anonim ***** válasza:
16/L
2009. aug. 19. 10:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Ahogy én láttam eddig a dolgot a csajoknak kb ilyesmi kéne: legyen jóképű kissé izmos, de ne túlságosan. Legyen szőrös de azt se túlságosan. Legyen kedves, hűséges, közbe legyen persze elég bunkó is, hogy adja azt az izgis rossz fiús képet. Az se árt ha van pénze. Meg legyen vezéregyéniség, mert hát ugye az alpha hímes dolog. Persze úgyis kapok majd még itt a fejemre.

17/F

2009. aug. 19. 10:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Utolsóval értek egyet, le lehet minket pontozni...

A duma az mindig megvan, hogy legyen rendes, hűséges stb, de ha ilyen vagy, akkor meg jön a nők dumája, hogy

"nincs meg az a plusz",

"nagyon szeretlek, de csak barátként",

"nagyon rendes embert ismertem meg benned, remélem megtalálod majd azt, aki igazán neked való"

"te jobban szeretsz engem, mint én téged, és nem akarom becsapni se magam, se téged"

és társai.

Bocs, ha bunkón vagyok, de épp most vagyok túl egy ilyenen, már megint csalódtam...

2009. aug. 19. 10:59
 8/10 anonim ***** válasza:

olyan mint az a fiu akit én szeretek :)

őt meg nem lehet leirni pár mondatban sőt több oldalban sem :)

2009. aug. 19. 18:37
 9/10 anonim ***** válasza:

na, fiúk megint hoztátok a kisebbségi komplexust!

Én utálom a bunkókat.

-sokszor a tök rendes pasik nagyon csúnyák és nem vnozódok. ilyen gyakran van.

-sajna sokszor a jóképű pasi görény...nos az meg ezért nem kellene.

-szóval legyen jóképű és rendes, kedves és ne legyen alfahím...nos azokat kiheréltetném:-))))

2009. aug. 19. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:

na nekem is volt egyszer bunkó pasim, de gyorsan röpült!!!

abban az volt az izgi, hogy amikor bunkózott, én is visszabunkóztam és sértegettem...hááát, tényleg nagyon romantikus kapcsolat:-)))

A végén már annyira ment a bunkózás, hogy csak na:D

2009. aug. 19. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!