Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú, aki tetszik, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, aki tetszik, és én is neki, de akkor mért nem vagyunk együtt?

Figyelt kérdés
Van egy fiú 15 éves, csak két hónappal fiatalabb mint én, és bnőm megkérdezte tőle, hogy teccem-e neki...és azt mondta, h nagyon is, meg amikor együtt vagyunk, akkor is nagyon kedves, és mindig célozgat arra, hogy mi lenne, ha összejönnénk. Nekem is nagyon tetszik, kedvelem nagyon. Most lesz egy versenye tokodon, és most csak bicózik (ezt természetesen megértem), de nem tudom, h mi lesz velünk:S mert nem tudja, h mit akar tőlem. a barátai folyton azt kérdezgetik tőlem, h mért nem vagyunk együtt....teljesen kikészültem, mert én szeretnék vele, de a volt bnője, akivel majdnem 2 évet voltak együtt, mindig bekavar, pedig neki van barátja. az a baj, hogy nem bírja elviselni, ha valaki mással látja, de akk minek csalta meg?!:O és szerintem még mindig szereti egy kicsit a lányt, és nehezen felejti el. az a lány egy ribanc, mert eg is csalta kétszer, most a legjobb haverjával jár, és már őt is megcsalta. mit csináljak?:/
2009. aug. 19. 08:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Hú,a srác nem tudom fura hogy még mindig tudja kicsit szeretni azt a másik lányt. A leírtak alapján nem sok szeretetre méltót látok a viselkedésében. A srácnak meg be kéne látni hogy olyan rendes lányokkal kéne foglalkozni mint te, főleg ha még tetszettek is egymásnak. Sajna konkrét tippet nem tudok adni :S de Szurkolok!
2009. aug. 19. 10:07
 2/3 anonim ***** válasza:
15 és már kétszer megcsalta?! Üzenem neki h kis számító r+banc, egyébként ha meg tesz rá megjegyzést, hogy járjatok, miért nem mondod ki te h te benne vagy, hajrá. Ne totojázzatok, oké h a férfi udvarol, de néha a csaj is besegíthet!
2009. aug. 19. 12:48
 3/3 A kérdező kommentje:
a csaj, aki megcsalta még csak 13...pffűűűű...ribanc xD amúgy mondtam neki, h lehetne valami, de nem nagyon veszi az adást-.- olyan idegesítő..:S mert nem tudja, h mit akar:/ mert ugye mondta egyik bnőmnek, h nem szeret még kellőképpen...(ez jó hír végülis, mert akkor ő legalább igazán szeret egy lányt..) köszönöm, h drukkoltok;)
2009. aug. 20. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!