Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan nő, akit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan nő, akit a pasija tart el?

Figyelt kérdés
Nincs GYESEN meg ilyesmi, a nő elhatározta hogy "na szivem én nem fogok dolgozni, szépen eltartasz engem, minden héten viszel műkörmöshöz, szoláriumba, és méghozzá nem gyaloglok hanem autóval elviszel mert különben nem kapsz tőlem szexet". Szóval létezik-e ilyen nő és mennyi?
2009. aug. 19. 08:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Nincs abban semmi rossz ha 1férfi eltart 1nőt,mert megteheti.Eredetileg így lenne a helyes,már az őskorban is a nők biztosították a család melegét,tüzet őriztek,a férfiak dolgoztak.Csak aztán jött ez a nagy egyenlőség kérdés,és szerintem a nők ezzel totál le lettek terhelve:felelj meg a munkahelyeden,neveld a gyerekedet,mossál,főzzél,és szexuálisan is legyél a topon.A nőknek ezerszer jobban teljesíteni kell...Szerintem ez se normális dolog...Persze tud unalmas is lenni ha valakit eltartanak,azért valamit mindenképp csinálni kell.A férfinek kellene lennie a családfenntartónak,de manapság ez már nem nagyon így van,hogy egy család meg tudjon élni,mindkettőnek dolgoznia kell.
2009. aug. 19. 16:11
 12/15 anonim ***** válasza:
ebben nincs semmi rossz. nem tudom mit fintorognak egyesek. a párom nem engedi, hogy dolgozzam, viszont ő keres annyit, hogy ketten vagy akár majd gyerekekkel együtt is kényelmesen megéljünk.. abszolút nem zavar, hogy "függök" tőle. ha meg netán szétmennek az útjaink (amit erősen kétlek) majd elmegyek dolgozni..ennyi. nem kell besz.arni. a nyugdíjnak nevezett alamizsna engem aztán végképp nem érdekel.. 24/L
2009. aug. 19. 17:42
 13/15 anonim ***** válasza:

2 szituáció van:

- a nő otthon agyerekekkel és a pasi dolgozik

- a nő is dolgozik és a pasi is és közös a háztartás.

Én azokat a faszikat lőném fejbe, akiknél a nő dolgozik is és otthon még a háztartási munkát is végez a faszi meg csak vakarózik. Na az ilyet kellene kiírtani:(

2009. aug. 19. 21:55
 14/15 anonim ***** válasza:
jól mondod..
2009. aug. 20. 11:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Japánban természetes, hogy a nő otthon van és a férfi dolgozik és tartja el a családot, hisz az asszonynak otthon is rengeteg dolga van.
2009. szept. 18. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!