Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan nő, akit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan nő, akit a pasija tart el?

Figyelt kérdés
Nincs GYESEN meg ilyesmi, a nő elhatározta hogy "na szivem én nem fogok dolgozni, szépen eltartasz engem, minden héten viszel műkörmöshöz, szoláriumba, és méghozzá nem gyaloglok hanem autóval elviszel mert különben nem kapsz tőlem szexet". Szóval létezik-e ilyen nő és mennyi?
2009. aug. 19. 08:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Miért ne létezne? :) Szerintem egyre több ilyen van..
2009. aug. 19. 09:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
De az ilyen nőket mikor megöregszenek lecserélik, mint egy elhasznált rongyot.
2009. aug. 19. 09:30
 3/15 anonim ***** válasza:

Hát szerencsére az én barátnőm nagyon messze áll ettől :D

Ha ilyen lenne repülne is ,mert én nem lennék így együtt egy csajjal sem...

2009. aug. 19. 09:31
 4/15 anonim ***** válasza:

Egyre több ilyen van a városomban.

De biztos az ország is tele lesz hamarosan ilyenekkel.

21/F

2009. aug. 19. 09:47
 5/15 anonim ***** válasza:
Az ilyen csajokat fejbe kéne lőni. Undorító ahogy viselkednek. És ezt én mondom aki szintén csaj, csak messze járok ettől a kategóriától. Amúgy szerintem biztos létezik olyan nő akit a férje tart el, de lehet hogy az meg is érdemli. Lehet a férfi annyit keres hogy a nő megteheti, de cserébe én elvárnám a feleségemtől, hogy mindig legyen finom vacsora amire haza megyek, legyen kitakarítva, kimosva, elmosogatva stb.
2009. aug. 19. 10:44
 6/15 anonim ***** válasza:
engem a férjem tart el. ő dolgozik a munkahelyén, én meg itthon sütök-főzök, mosok, takarítok.. ez így mindkettőnknek tökéletesen megfelel. :) 24/L
2009. aug. 19. 11:12
 7/15 anonim ***** válasza:

Ha egyszer lesz időd akkor kocsikázz el a budai hegyek felé... tudod ott ahol azok a szép "kis" házak vannak.

10-11 óra fele fogsz látni egy csomó macát akik akkor gördülnek ki a kapun és indulnak a napi "fontos teendőiket elintézni....

viccet félretéve az én barátnőm szerencsére nagyon messze áll ettől.

2009. aug. 19. 11:46
 8/15 anonim ***** válasza:

Hogyne létezne?

De én különben az olyan pasit sem értem, aki ezt finanszírozza. Olcsóbban is lehet qrvát szerezni, mert kétlem, hogy egy ilyen nő iránt igazán komoly érzelmeket táplál.

2009. aug. 19. 12:36
 9/15 A kérdező kommentje:

Kedves 11:12 24/L!

És ha a párodat ne adj Isten éri valami végzetes, akkor ki fog téged eltartani? Biztos kényelmes úgy ahogy vagy, csak egy idő után kellemetlen lesz megszokni a munkát akármilyen jellegű is.

2009. aug. 19. 13:03
 10/15 anonim ***** válasza:

"És ha a párodat ne adj Isten éri valami végzetes, akkor ki fog téged eltartani?"

Nem is kell, hogy történjen valami, egy házasságra sincs garancia. Olyankor szokott az jönni, hogy "én feláldoztam az egész életemet érted és a gyerekekért..." És szerintem az ilyen nő el is hiszi, hogy ezeket a férjéért tette, pedig egyértelmű, hogy neki volt kényelmesebb, hogy egész nap elszöszölt a lakásban és nem munka után kellett ezeket megcsinálni mint sok nőnek.

És mielőtt megkapnám, nem az irigység beszél belőlem, nekem jó az, hogy nem függök senkitől, képes vagyok eltartani magam, nem cserélnék soha az eltartott nőkkel.

2009. aug. 19. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!