Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret vagy csak játszik velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy csak játszik velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

tegnap előtt a volt barátom eljött hozzánk hozzáteszem hogy van csaja neki !

És teljesen elvette az eszemet.!ölelgetett meg harapdálta a nyakamat simán lesmárolhattam volna mivel nem utasította volna vissza hisz annyira közel voltunk egymáshoz!amikor én is harapdáltam a nyakát.lehet hogy arra várt hogy lesmároljam???ez a kapcsolat vele 2 éves volt az az két évig jártam vele!csütörtökön is jön majd és itt fog aludni !mi lenne a helyes mit csináljak én csak nem akarok kezdeményezni hisz van bnőjee!adjatok vmi tipet!!!!nagyon szeretem !!!

2009. aug. 19. 08:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha a volt barátod akkor minek alszik nálad??

2. Ha tudod hogy van barátnője és közbe téged tapiz meg ölelget, akkor simán megcsalja a barátnőjét. Ebből következik hogy ha összejönnél vele lehetséges, hogy ezt veled is megtenné.

Kérdezd meg tőle h elhagyná e a barátnőjét érted. HA azt mondja h nem, akkor hagyd a fenébe. Ha igent mond akkor érvénybe lép a "2." utolsó mondata.

2009. aug. 19. 10:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
én ha szeretek vkit mindent megteszek...:) ;) viszont vedd figyelembe a másik leányzót is, biztos nem esne neki jól ha kiderülne, hogy a fiúja megcsalta a volt barátnőjével..ugye mondanom sem kell...sztem a fiút vond kérdőre, hogy most akkor mi van, lehet h csak 1 éjtszakát akart veled és kész..ha te egy becsületes lány vagy megmutatod neki, hogy nem vagy 1 könnyen kapható lány és ne játszadozzon veled, ha veled akar lenni mond meg neki, hogy szakítson a másikkal, és ne engedd neki, hogy azt mongya, hogy jó megígérem h szakítok vele...a fiúk gyakran a szavak emberének hiszik magukat:)(tapasztalat) bármennyire is kívánod és szereted ezt vedd figyelembe, ha a fiú erre besértődik mert nem feküdtél le vele vagy ilyesmi, akkor csak sexet akart semmi többet, nem érdemes vele foglalkozni. remélem segítettem:) 21/lány
2009. aug. 19. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
10:14-es vok, az első válaszolónak is van a mondataiban igazság, főleg a 2:-ben leírtakban 21/lány
2009. aug. 19. 10:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak játszik veled. Biztosan kell a barátnője mellett egy kis szórakozás más nő karjaiban. Az exed látja, hogy még szereted és ezt ki is fogja használni. Nem hinném, hogy ott fogja hagyni érted a barátnőjét, ha nem szeret téged.
2009. aug. 19. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!