Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoval megismerkedtem egy lannyal. Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés

.Sokat beszélgettünk és vegul

összejöttunk egymással.Aztán jött néhány veszekedés köztunk de mindig rendeztük.Most nyáron pedig a lány akit

összejött egy sráccal.Kicsit megviselt a hir annak ellenére hogy már nem voltam eggyüt a lánnyal.Még mindig SZERETEM(SOT MEG JOBBAN)...Most az elmúlt

héten pedig találkoztam vele egy táborba.Beszélgettünk,szórakoztunk ez az vegül kézenfogva sétáltunk és jóéjt csókot is adtunk egymásnak....De a lány megkért hogy tartsam titokba...

Megkerdeztem miért? O pedig azt felelte hogy ragaszkodik a srachoz es szereti is....Ez ismet kicsit ahogy a mondas tartja pofán vágott.(Velem csókolózott de a pasit tartotta szemelott).Nektek mi a velémenyetek errol? Mit tennétek a helyembe?

2009. aug. 19. 01:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen felejtsd el és ne hagyd,hogy játszanak veled!Keress mást,aki téged tart majd szemelött és még hűséges is!Tudom,hogy mondani könnyű,de ezzel a csajjal nem fogsz előrébb jutni.
2009. aug. 19. 01:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szerintem is felejtős a dolog, és lehet, hogy te szereted a lányt, de megkérdezném,h te ezek után te mennyire bíznál meg benne... hiszen volt barátja és mégis veled lógott és megcsókolt nem is egyszer...

Szerintem a kapcsolatok alapja a bizalom, és ha ez meginog akkor nincs visszaút...

Egyébként felmerül a kérdés, h nem használt-e ki? Hiszen addig kellettél csak neki amíg nincs ott a barátja...

Mérlegelj és szerintem te is érezni fogod, h nem jó döntés az a lány...

2009. aug. 19. 01:23
 3/5 anonim ***** válasza:

véletlenül mond el egyik haverodnak az mondja el hogy látott titeket a csaj pasija ki lesz akadva és a csaj veled akar majd lenni

ez is egy megoldás

2009. aug. 23. 01:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Még az iskolai évekbe nekem 1-2 évbe telt míg elfelejtettem Pedig nem volt semmi :)

Csak nagyon rosszul értem meg a kikosarazást...

Még levelet is írtam. Sztem hülyének nézett :)

2009. aug. 23. 16:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek aki segitseget kuldott...Probaltam alkalmazkodni es 70% sikerult is:D Mindent koszonok
2009. aug. 23. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!